Nastavili prepucavanje

Ramo Isak se sprda s Nešićem: Nije navikao na četiri trake za vožnju u istom smjeru

Front21.08.24, 20:20h

Ramo Isak se sprda s Nešićem: Nije navikao na četiri trake za vožnju u istom smjeru
Bh. javnosti nisu strana prepucavanja dvojice ministara, ali sada je Isak otišao korak dalje ismijavajući Nešića

 

 

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak oglasio se nakon što je ministra sigurnosti BiH Nenada Nešića auto u Sarajevo preteklo, a ovaj pomislio da mu se sprema ubistvo pa je i izjavio da se u Sarajevu ne osjeća sigurno.

 

Bh. javnosti nisu strana prepucavanja dvojice ministara, ali sada je Isak otišao korak dalje ismijavajući Nešića.

 

- Nenad Nešić je čovjek koji je naučio voziti se nekvalitetnim putevima gdje su vozači prinuđeni, zbog vlastite sigurnosti, voziti sporije. Za to su naravno krive vlasti u bh. entitetu RS koje ne investiraju u putnu infrastrukturu. Što je naravno žalosno i čemu se ne trebamo radovati jer je bh. entitet RS naša zemlja - započinje Isak.

 

Upravo zbog takvih navika, navodi dalje Isak, Nešiću se vožnja u njegovom glavnom gradu – Sarajevu – čini prebrzom.

 

- Čuo sam priču kako je Nešić jedne prilike panično urlao „ubistvo, ubistvo, upomoć“ kada je vozilo na semaforu stalo u traku do njegove. Sva sreća uspjeli su ga smiriti i objasniti mu da ga niko ne želi ubiti već da jednostavno u Sarajevu postoje četiri saobraćajne trake namijenjene vožnji u istom smjeru.

 

I to nije ništa, za radare je mislio da su kućišta za golubove, a za SPARTA kamere da su uređaji koji radioaktivno zrače funkcionere SNSD-a i DNS-a kada dolaze na posao u Sarajevo - objavio je Ramo Isak na Facebooku.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook