ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

On je najzlogasniji ugostitelj na Mediteranu: Gosti mu iz restorana izlaze bijesni i šokirani, a on uživa i hvali se...

Biznis Klub17.07.24, 19:27h

On je najzlogasniji ugostitelj na Mediteranu:  Gosti mu iz restorana izlaze bijesni i šokirani, a on uživa i hvali se...
Dok se trudi prikazati svoj život i poslovanje u najboljem svjetlu, recenzije na Tripadvisoru i Facebooku pričaju sasvim drugu priču

 

 

 

Dimitrios Kalamaras ime je zbog kojima je mnogima na grčkom Mikonosu pao mrak na oči. Vlasnik ozloglašenog restorana na plaži popularne turističke destinacije više je puta optuživan da pljačka svoje goste zbog nabijanja nevjerojatno visokih cijena u svom restoranu DK Oyster. No, čini se da on ne mari puno za to već se na društvenim mrežama razmeće svojim luksuznim životnim stilom.

 

Dimitrios Kalamaras, čiji su inicijali dio naziva restorana ‘DK Oyster‘, očito jako dobro zarađuje na svojim gostima, a da su mu cijene zaista paprene, uvjerili su se i novinari Daily Maila, koji su otišli u njegov restoran na tajni zadatak i imali što vidjeti. Poslužene su im tri mršave rakove noge koje su morali platiti 121 euro.

 

Tko je uopće ovaj ozloglašeni ugostitelj i na što točno troši svoj novac?

 

Kako piše Daily Mail, prenosi Jutarnji.hr,Kalamaras je odrastao na Mikonosu, gdje je njegov djed vodio jedan turistički restoran u Platisu Gialosu, gdje se danas nalazi i njegov DK Oyster. Obitelj ga je potaknula da stekne dobro obrazovanje pa tako Kalamaras govori pet jezika - engleski, francuski, talijanski i španjolski, uz materinji grčki. Školovao se i u inozemstvu.


Studij je 2008. nastavio u Švicarskoj, gdje se preselio, prije nego što se vratio u rodnu Grčku i preuzeo obiteljski posao. Zloglasni restoran osnovan je 2016., a danas mu je to glavni biznis te upravlja njime zajedno sa svojim bratom koji se također bavi turizmom i ugostiteljstvom.

 

Braća vode i jedan talijanski restoran, a za promociju istog nerijetko koriste glamurozne manekenke.

 

Čini se da Kalamaras uživa u svom ne baš najboljem publicitetu pa se luksuznim načinom života često hvali na društvenim mrežama.

 

Njegove objave često uključuju hashtagove kao što su ‘život na jahti‘ ili ‘luksuzni životni stil‘, a vrlo često objavljuje i fotografije iz svog restorana, koji voli opisivati kao ‘modernu sagu o hedonizmu i uživanju‘. Posebno je ponosan na činjenicu da njegov restoran nudi skupe havanske cigare te ‘kraljevski kavijar‘. Hvali se i njihovim ribeye odreskom, ukrašenim jestivim zlatnim listićima i beluga kavijarom, koji košta 1850 eura po kilogramu. Na Facebooku često objavljuje svoje skupe jelovnike, a opravdava ih tvrdnjom da je njegov restoran ‘mjesto za uživanje u načinu života grčkih bogova‘.

 

Često putuje na egzotične lokacije, a društvo mu pravi plavokosa supruga Christie Thanou. Njih dvoje uživaju u luksuznim automobilima, privatnim jahtama i društvu prijatelja sa zvjezdanim statusom.

 

 

Nastavak teksta čitajte na linku.

 

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook