IMA(TE) LI SMETNJI

Iz BH Telecoma stiglo pojašnjenje za korisnike: Kako funkcionišu ključne usluge usljed pada elektroenergetske mreže...

Biznis Klub21.06.24, 17:58h

Iz BH Telecoma stiglo pojašnjenje za korisnike: Kako funkcionišu ključne usluge usljed pada elektroenergetske mreže...
Ističemo da ključne platforme i sistemi BH Telecoma nesmetano rade, ali se kontinuirano prati situacija i poduzimaju sve neophodne aktivnosti - navode iz kompanije

 

 

 

Obavještavamo korisnike usluga BH Telecoma da, uprkos padu elektroenergetske mreže na području šireg regiona, usluge telekomunikacija funkcionišu bez značajnijih smetnji, navodi se u saopštenju BH Telecoma.


- Ističemo da ključne platforme i sistemi BH Telecoma nesmetano rade, ali se kontinuirano prati situacija i poduzimaju sve neophodne aktivnosti kako bi sve ustanove od javnog značaja i poslovni korisnici imali osigurano uredno korištenje telekomunikacijskih usluga. Također obavještavamo korisnike da naš sistem omogućava nesmetano funkcionisanje u najvećem dijelu i bankarskog sistema, te korištenje bankomata.


- Pouzdanost i kontinuitet našeusluge nam je prioritet i adekvatnu pripremljenost i kvalitetan odgovor sistemi BH Telecoma su demonstrirali i u ovoj kriznoj situaciji, koju, posebno u razmjerama u kojima se desila, niko nije mogao predvidjeti. U narednom periodu ćemo pratiti stanje i izvještavati korisnike o stanju telekomunikacijskog saobraćaja u mreži BH Telecoma. 


- Zahvaljujemo se korisnicima na strpljenju, zaključuje se u saopštenju.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook