žestoka reakcija

Bh. pjevačica se slikala u dresu Hrvatske, napali je, a ona odbrusila: Nikada ne komentarišete kada pjevam 'Je l’ Sarajevo gdje je nekada bilo'

Showbizz19.06.24, 13:46h

Bh. pjevačica se slikala u dresu Hrvatske, napali je, a ona odbrusila: Nikada ne komentarišete kada pjevam 'Je l’ Sarajevo gdje je nekada bilo'
Ova zgodna pjevačica očigledno podržava Vatrene na Evropskom prvenstvu, što se nije svidjelo pojedinima

 

 

 

 

Antonija Čerkez, pjevačica iz Širokog Brijega, objavila je fotografiju u dresu reprezentacije Hrvatske.

 

Ova zgodna pjevačica očigledno podržava Vatrene na Evropskom prvenstvu, što se nije svidjelo pojedinima, pa je popularna Antoniette napisala:

 

– Kako nikada ne komentarišete kada pjevam “Bosnom behar”, “Je l‘ Sarajevo gdje je nekada bilo” i mnoge druge? Ne razumijem čemu potreba čim objavim nešto, vezano za moju pripadnost, jer sam rođena kao Hrvatica, nosim i imam te papire, odmah lupati po tastaturi. Valjda imam pravo obući što god hoću, pri tome ne želeći nikoga uvrijediti, da se razumijemo, napisala je Čerkez, pa nastavila:

 

– Jednako sam objavljivala kada je i BiH ulazila u neka prvenstva, znam da nije imala tolike uspjehe u sportu, ali sam pružila podršku i bila uz istu. I uvijek bih. Sad je Hrvatska tu i ne vidim koga ja vrijeđam sa ovom fotografijom. Da sam obukla dres neke radnom države koja nije uopšte evo, sa Balkana, pitam se bi li uopšte bilo komentara – “ti živiš u BiH, sto nosiš to?”.

 

 

– Samo ljubav, zaključila je Hercegovka.

 

 

(DEPO PORTAL/af)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook