otkrila detalje

Plakala je i vrištala, sva se tresla: Karleušina komšinica svjedok incidenta s Tošićem

Showbizz09.06.24, 13:39h

Plakala je i vrištala, sva se tresla: Karleušina komšinica svjedok incidenta s Tošićem
Nekoliko sati od nemilog događaja, iza zidina kuće čuo se samo lavež brojnih udomljenih Jeleninih pasa

 

 

Jelena Karleuša prijavila je juče u ranim jutarnjim časovima supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je reagovala i policija.

 

Ekipe Kurira su se  odmah po saznanju ove informacije od ranih jutarnjih časova stacionirala ispred porodične vile Tošića na Dedinju, gde se incident i dogodio.  

 

Nekoliko sati od nemilog događaja, iza zidina kuće čuo se samo lavež brojnih udomljenih Jeleninih pasa. Iza ograde smo primjetili samo kućnu pomoćnicu i jednog starijeg muškarca koji radi kao obezbeđenje. Kako smo uspijeli da čujemo, njihova tema razgovora bila je temperatura vode bazena koji se nalazi u okviru vile.

 

I dok tokom višesatnog čekanja od Jelene nije bilo ni traga ni glasa, od komšinice koja živi u zgradi pored kuće Tošića otkrili su nove detalje

 

- Mene je probudila vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovde je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u cijeloj ulici, bilo je strašno. Govorila je: "Pusti ga, pijan si, ubićeš ga!" Zvala je i u pomoć. Psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide napolje. Poslije nekog vremena došla je i patrola, relativno brzo su došli. Zadržali su se u kući neko vreme. Jelena je bila uplakana, tresla se... Videlo se da je doživjela težak šok. Tu je bio i neki visoki mladi dečko. I on je djelovao sav zbunjen, poslije je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više porodičnog nasilja. Strašno - poručila  je komšinica

 

 

(DEPO PORTAL/af)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook