VIDEO/ LUKSUZ 'PO MJERI BALKANA'

Rolex cucle, toalete od 90.000 eura, folkerku časte nečijom godišnjom platom: O slavlju porodice Beganović se priča...

Zabava27.03.24, 20:03h

Rolex cucle, toalete od 90.000 eura, folkerku časte nečijom godišnjom platom: O slavlju porodice Beganović se priča...
Sudeći prema snimci, turbo folk pjevačica Jana nije mogla ni držati mikrofon s obzirom na to koliko su je gosti obasipali novcem. Također, nemoguće je ne primijetiti da pored muzičara stoji najbliži rođak sa svežnjem novčanica i ne štedi ni sekunde

 

 

 

Slavlje porodice Beganović u Hamburgu možda je najbolji primjer poznatih inostranih balkanskih slavlja, isključivo zbog brojnih luksuza koje je porodica priredila zvanicama i sebi - od Chanel lustera, preko Rolexa, Guccija i Prade, a komentatorima nije promakla ni zlatna Rolex cucla koju imaju mališani familije Beganović. 


Naime, slavilo se skupa krštenje i prvi rođendan...


Kako piše Kurir, tzv. "romsko veselje" obilježeno je luksuznim odjevnim predmetima od kojih neki koštaju i između 80 i 90 hiljada eura, a pjevačica i prateći vokali bili su obasipani novcem od glave do pete.


Sudeći prema snimci, turbo folk pjevačica Jana nije mogla ni držati mikrofon s obzirom na to koliko su je gosti obasipali novcem. Također, nemoguće je ne primijetiti da pored muzičara stoji najbliži rođak sa svežnjem novčanica i ne štedi ni sekunde.

 

slavlje-beganovici-luksuz-2

 

@bozic.uros Krštenje i prvi rođendan za pamćenje

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook