VIDEO/ 'OPET LAKA' SA SERMEDOM

'Svi nosimo svoje breme... Izgubio sam majku i počeo nekontrolisano jesti, olimpijski bazen meni dođe k'o đakuzi'

Mediji03.02.24, 16:08h

'Svi nosimo svoje breme... Izgubio sam majku i počeo nekontrolisano jesti, olimpijski bazen meni dođe k'o đakuzi'
Laka je imao hiljadu i jedno pitanje za Sermeda - te algoritmi, te pregledi, pratitelji, lajvovi, pitanje je da li će ostati na mjestu stalnog gosta ili otići u TikTokere

 

 

Od pjevača, preko podcastera, Laka će, po svemu sudeći, završiti kao TikToker. Tridesettrogodišnji Sermed Maktouf iz Travnika trenutno je jedan od najpopularnijih influensera u BiH, a ovoga petka došao je u Opet Laka studio.


Sermed vodi bitku sa viškom kilograma i upravo je to glavni lajt motiv njegovih humorističnih videa koji dosežu milionske preglede. Iako su društvene mreže važan izvor Sermedove zarade, najvažnije su mu, kako kaže, poruke koje šalje. Trudi se ohrabriti ljude, naročito djecu, da prihvate sebe onakvim kakvi jesu i da je u redu imati viška kilograma, ali da nije u redu takav i ostati. 


Svemu ovome prethodili su neki nemili događaji iz njegovog života, koje je kroz razgovor sa Lakom podijelio sa slušaocima i gledaocima Oslobođenje podcasta.


Laka je imao hiljadu i jedno pitanje - te algoritmi, te pregledi, pratitelji, lajvovi, pitanje je da li će ostati na mjestu stalnog gosta ili otići u TikTokere...

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook