video/ padaju teške riječi

Skandalozno u programu RTRS-a, Simić: 'U Srebrenici svake godine Potočarski igrokaz' Suljagić: Podnosim prijave!

Mediji18.11.22, 12:14h

Skandalozno u programu RTRS-a, Simić: 'U Srebrenici svake godine Potočarski igrokaz' Suljagić: Podnosim prijave!
Direktor Memorijalnog centra Potočari Emir Suljagić oglasio se na Twitteru gdje je podijelio video u kojem se genocid nad Bošnjacima u Srebrenici naziva i kao “Potočarski igrokaz”

 

 

U jutarnjem programu RTRS-a gostovao je predsjednik Udruženja novinara Republike Srpske Danijel Simić koji je izjavio da se svake godine u Srebrenici održava "Potočarski igrokaz".

 

Direktor Memorijalnog centra Potočari Emir Suljagić oglasio se na Twitteru gdje je podijelio video u kojem se genocid nad Bošnjacima u Srebrenici naziva i kao “Potočarski igrokaz”.


“Sad ćemo testirati dvije institucije. RAK, kojem ću poslati pritužbu i Tužilaštvo BiH kojem ću poslati krivičnu. Nimalo ne sumnjam u to da vladavina prava u ovoj zemlji prestaje tamo gdje počinju muslimani, ali tek da se uvjerimo da je to uistinu tako”, napisao je Suljagić.

 

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 113

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još