Tri platforme zadovoljile uslove, dvije nisu

Kako doći do vaučera od 200 KM: Na OVIM stranicama će se vršiti rezervacije aranžmana za godišnji odmor

Biznis Klub21.07.22, 13:46h

Kako doći do vaučera od 200 KM: Na OVIM stranicama će se vršiti rezervacije aranžmana za godišnji odmor
Vlada FBiH je za kraj jula najavila provođenje programa

 

 

Federalno ministarstvo okoliša i turizma definisalo je listu aplikanata koji su zadovoljili propisane uslove za pružanje usluga smještaja građana uz subvenciju turističkim vaučerima, a koji bi uskoro trebali biti dostupni.

 

Kako je navedeno iz resornog ministarstva, platforme EKupon, Citydeal, te Linden zadovoljile su propisane uslove iz programa, te su adrese na kojima će građani uskoro moći pronaći turističke vaučere za odmor na teritoriji Federacije BiH.

 

Uslove nisu zadovoljile dvije platforme, a riječ je o platformama Brodomerkur iz Širokog Brijega i Bi Consulting iz Sarajeva.

 

Podsjećamo, Vlada FBiH je za kraj jula najavila provođenje programa kojim se bh. građani motivišu da odmor provedu u našoj zemlji, za šta će od federalne vlade dobiti subvenciju u iznosu od 200 KM.

 

Najmanji paket na osnovu kojega je moguće dobiti vaučer od 200 KM treba iznositi 250 KM, a o mogućnosti i detaljima njihovog korištenja uskoro se očekuje više informacija.

 

Listu platformi možete pogledati OVDJE.

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još