FOTO/ Pohvalili se na društvenim mrežama

Dodik i Vučić se opet 'družili' u Beogradu, društvo im pravio i patrijarh Porfirije: Evo o čemu su razgovarali

Front16.07.22, 16:11h

Dodik i Vučić se opet 'družili' u Beogradu, društvo im pravio i patrijarh Porfirije: Evo o čemu su razgovarali
Na sastanku sa Aleksandrom Vučićem, njegovom svetosti patrijarhom srpskim Porfirijem i članovima Svetog sinoda SPC razgovarali smo o stanju na Kosovu i Metohiji, situaciji u Republici Srpskoj i problemima s kojima se srpski narod suočava u BiH, objavio je Dodik

 

 

 

Predsjednik SNSD-a i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je bio u još jednoj posjeti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Njihovom "druženju" u Beogradu prisustvovali su i patrijarh Porfirije, te predstavnici Sinoda Srpske pravoslavne crkve.

 

- Informisao sam Njegovu svetost patrijarha srpskog g. Porfirija, članove Svetog sinoda i srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika o toku razgovora koji se pod okriljem Evropske unije vode o Kosovu i Metohiji, situaciji u srpskim sredinama u južnoj srpskoj pokrajini, ali i ekonomsko-socijalnoj situaciji u Srbiji i njenoj međunarodnoj poziciji, objavio je Vučić na Instagramu.

 

 

I Dodik se na Twitteru "pohvalio" sastankom sa Vučićem i Porfirijem.

 

- Na sastanku sa Aleksandrom Vučićem, njegovom svetosti patrijarhom srpskim Porfirijem i članovima Svetog sinoda SPC razgovarali smo o stanju na Kosovu i Metohiji, situaciji u Republici Srpskoj i problemima s kojima se srpski narod suočava u BiH, objavio je Dodik.

 

 

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još