KOMENTAR PREMIJERA NOVALIĆA

Zabrinut sam da je ispod automobila ministra Džindića postavljen uređaj za praćenje... Nedopustivo je da iko ikoga špijunira!

Front17.06.22, 18:23h

 Zabrinut sam da je ispod automobila ministra Džindića postavljen uređaj za praćenje...  Nedopustivo je da iko ikoga špijunira!
- Nedopustivo je da iko ikoga prati i špijunira i ako su tačne informacije onda ih hitno treba do kraja rasvijetliti.Pozivam istražne organe da uzmu ovaj slučaj u prioritet rješavanja - navodi Novalić u svom komentaru

 

 

 

- Na upit brojnih medija da komentiram slučaj, želim dati odgovor da sam veoma zabrinut viješću o osnovanim sumnjama da je ispod službenog automobila federalnog ministra energije, rudarstva i industrije Nermina Džindića bio postavljen uređaj za praćenje i da je sve to došlo iz redova Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova kojima rukovodi federalni ministar Aljoša Čampara, napisao je na svom Facebook profilu premijer Federacije BiH Fadil Novalić.

 

- Nedopustivo je da iko ikoga prati i špijunira i ako su tačne informacije onda ih hitno treba do kraja rasvijetliti.Pozivam istražne organe da uzmu ovaj slučaj u prioritet rješavanja - navodi Novalić.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još