'nisam mudar, prijek sam i nagao'

Milanović: Neobuzdan sam ali moram se boriti, izmjena izbornog lopovluka u BiH je bankarska garancija

Front13.05.22, 14:39h

Milanović: Neobuzdan sam ali moram se boriti, izmjena izbornog lopovluka u BiH je bankarska garancija
Zatim se osvrnuo na svoje izjave o Finskoj i optužbama usmjerenim prema njemu, pogotovo Jandrokovićevim rekavši kako ga to neće uspavati

 

 

 

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović prisustvovao je danas obilježavanju 31. obljetnice osnivanja 2. gardijske brigade Gromovi te je tom prilikom ponovo komentarisao situaciju u BiH te primanje Finske i Švedske u NATO.

 

Milanović je rekao kako on i Plenković moraju biti jedinstveni u načinu razmišljanja kako bi Hrvatsku shvatili ozbiljno.

 

- Ja nemam izbora, moram se boriti za elementarna prava Hrvata u BiH, kazao je predsjednik Milanović.


Zatim se osvrnuo na svoje izjave o Finskoj i optužbama usmjerenim prema njemu, pogotovo Jandrokovićevim rekavši kako ga to neće uspavati.

 

- Nije pitanje mudrosti, već nacionalnih interesa. Ja predstavljam Hrvatsku i Hrvate. Neodgovorno je da netko tko vodi hrvatsku državu ne koristi sve instrumente koji mu stoje na raspolaganju. Izmjena izbornog lopovluka u BiH je bankarska garancija. Mi se ponašamo kao da nismo država. Nisam mudar, prijek sam, nagao, neobuzdan, ali borim se za svoje, a ti mudruj i idi u Finsku na izbore, poručio je Milanović.

 

Na izjavu finskog ministra vanjskih poslova koji kaže da su šokirani Milanovićevim izjavama predsjednik uzvraća.

 

- Dobrodošli u klub. I mi smo u šoku od vaše ignorancije i bezobrazluka. Ako je to stvarno rekao. U šoku smo što ih boli neka stvar za nas već godinama, poručio je Milanović.

 

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL/mr)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 112

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još