IVANA MARIĆ U REAKCIJI NA SPORNU IZJAVU

Sad je jasno zašto Kljuića odavno niko ne pita za mišljenje, šta bi djeca mislila kad čuju da je ovoliki primitivac?!

Front07.05.22, 11:57h

Sad je jasno zašto Kljuića odavno niko ne pita za mišljenje, šta bi djeca mislila kad čuju da je ovoliki primitivac?!
Stjepan Kljuić je ovom izjavom pokazao zašto ga već odavno niko ne pita za mišljenje, jer šta bi djeca mislila kada čuju da je neko, ko se predstavlja Europejcem, ovoliki primitivac - kratko je poručila Marić

 

 

 

 


Među onima koji su burno reagovali na sinoćnju izjavu Stjepana Kljuića na Face TV-u, a u kojoj je, između ostaloga, ministricu obrazovanja Kantona Sarajevo Naidu Hota Muminović nazvao "zabrađenom", reagovala je na društvenim mrežama i politička analitičarka Ivana Marić.


- Stjepan Kljuić je ovom izjavom pokazao zašto ga već odavno niko ne pita za mišljenje, jer šta bi djeca mislila kada čuju da je neko, ko se predstavlja Europejcem, ovoliki primitivac - kratko je poručila Marić.

 


Podsjećamo, tim povodom danas je reagovala i Vlada Kantona Sarajevo te uputila zvanično saopćenje u kome "osuđuje neprimjerenu izjavu bivšeg člana Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine Stjepana Kljuića", a na društvenim mrežama oglasio se i premijer Edin Forto, poručivši da "ministrica Naida Hota Muminović ima i uvijek će imati njegovu punu podršku te da će svaka uvreda na račun njenog hidžaba biti uvreda i na njegov račun lično".


- Neka je sram Stjepana Kljuića koji je sebi dozvolio da jednu čestitu i vrijednu ženu vrijeđa na ovaj način - oštro je reagirao Forto, o čemu više mižete čitati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 50

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još