GALANTNI MLADOŽENJA

Ženi se bivši Emine Jahović: Glamurozno vjenčanje Mustafe Sandala od 200.000 eura, sa dvije decenije mlađom ljepoticom

Showbizz04.05.22, 14:27h

Ženi se bivši Emine Jahović: Glamurozno vjenčanje Mustafe Sandala od 200.000 eura, sa dvije decenije mlađom ljepoticom
Kako navode turski mediji, galantni Sandal je za ovaj važan događaj izdvojio oko 200.000 eura. Nije štedio ni kada se ženio sa Eminom. Iako su imali manje gostiju, u Istanbulu je tada potrošio pravo bogatstvo

 

 

 

 


Bivši muž Emine Jahović ponovo staje na „ludi kamen“. Mustafa Sandal izgovorit će sudbonosno „da“ skoro dvije decenije mlađoj izabranici Melis Sutsurup dva puta – prvo u vječnom Rimu, a potom u turskom ljetovalištu Marmarisu.


Odabranim gostima već stižu pozivnice. Bit će ih, pretpostavlja se, oko osamdeset. Građansko vjenčanje zakazano je za 3. juni u turskoj ambasadi u glavnom gradu Italije, a onda slijedi gala proslava koja bi trebalo da traje od 10. do 12. juna u rizortu D Maris na obali Egejskog mora. Interesantno je da pozivnica sadrži i kratak snimak ambijenta luksuznog hotela, dok se u pozadini čuje pjesma koju izvodi Mustafa.

 

mustafa-sandal-melisa-sutsuru-1


Vjenčanje broj dva počinje u petak, 10. juna, uz „grčko veče“. Sutradan par će ponoviti zavjete pred gostima, a zatim kreće zabava bez kraja koja će se, tvrde bliski izvori, preseliti na plažu. Ceremonija se završava brančom u nedjelju.


Kako navode turski mediji, galantni Sandal je za ovaj važan događaj izdvojio oko 200.000 eura. Nije štedio ni kada se ženio sa Eminom. Iako su imali manje gostiju, u Istanbulu je tada potrošio pravo bogatstvo.

 

emina-jahovic-mustafa-sandal

 

 

(Hellomagazin.rs/DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još