Čestitka gradonačelnice Sarajeva povodom 1. maja

Neka pravo na rad, zasluženu i primjerenu platu, dostojanstven život svakog pojedinca, budu naši najviši prioriteti

Hronika01.05.22, 14:51h

Neka pravo na rad, zasluženu i primjerenu platu, dostojanstven život svakog pojedinca, budu naši najviši prioriteti
Naš temeljni zadatak je da afirmišemo rad, stvaramo povoljniji poslovni ambijent, nastavimo ulagati u znanje, u cilju bolje, naprednije i humanije budućnosti našeg grada, svih naših građanki i građana, a posebno naših budućih generacija - navela je, između ostaloga, gradonačelnica Sarajeva u obraćanju povodom Prvog maja

 

 

 

 

Dragi moji sugrađani, od srca vam čestitam 1. maj - Međunarodni praznik rada.


Želim da svaki dan u godini, ne samo danas, posvetimo još više vremena i truda, ka podizanju životnog standarda, a da pravo na rad, zasluženu i primjerenu platu, dostojanstven život svakog pojedinca, budu naši najviši prioriteti.


Nemojmo nikada zaboraviti na solidarnost s onima kojima je najteže i kojima treba naša pomoć!


Naš temeljni zadatak je da afirmišemo rad, stvaramo povoljniji poslovni ambijent, nastavimo ulagati u znanje, u cilju bolje, naprednije i humanije budućnosti našeg grada, svih naših građanki i građana, a posebno naših budućih generacija - navela je gradonačelnica Sarajeva u obraćanju povodom Prvog maja.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još