VIDEO/ Prekipjelo mu

Iz Tysonovog tima objasnili zašto je Mike pretukao putnika u avionu: Evo šta se događalo prije obračuna

Sport22.04.22, 11:49h

Iz Tysonovog tima objasnili zašto je Mike pretukao putnika u avionu: Evo šta se događalo prije obračuna
Vijest o sukobu brzo se proširila svijetom, a sada se oglasio i Tysonov tim i pojasnio šta se dešavalo prije fizičkog obračuna

 

 

 

Legendarni bokser Mike Tyson, nekadašnji prvak u teškoj kategoriji, izgubio je živce prije leta na relaciji San Francisko - Florida. Vijest o sukobu brzo se proširila svijetom, a sada se oglasio i Tysonov tim i pojasnio šta se dešavalo prije fizičkog obračuna.

 

Penzionisani bokser je najprije ispunio želju obožavaoca da naprave zajedničku fotografiju, ali uprkos insistiranju "veoma pijanog" putnika nije želio razgovarati sa njim. To nije obeshrabrilo putnika koji je nastavio da insistira, dok je Tyson ponavljao da prestane da mu se obraća. Nakon toga je muškarac izrevoltiran nedostatkom reakcije, dobio ono što je tražio. Uslijedila je reakcija Tysona, ali ne ona kojoj se nadao.

 

Gađao je boksera flašicom vode, postao sve agresivniji, Tysonu je prekipelo i krenuo je da se obračuna sa navijačem, objasnili su iz tima Tysona, prenosi Nova.rs.

 

 


Šta se vidjelo na snimku?


Na letu iz San Franciska do Floride pomenuti putnik je ugledao Tysona ispred sebe i krenuo sa provokacijama. Stajao je iznad njega, pričao, pravio razne grimase i gestikulacije, a sve je snimao njegov prijatelj.

 

Tyson je trpio, trpio, čekao i onda je poludio. Ustao je, okrenuo se i nokautirao ga.

 

"On je lud čovječe, to je MikeTyson. Nastavlja da priča", čuje se komentar čovjeka koji snima na početku klipa.

 

Potom se čuje i reakcija tog putnika, prije samog incidenta.

 

"Seljačina", izgovorio je on kopirajući Tysonov glas i akcenat.

 

Onda je uslijedilo prebijanje.

 

"Prebio ga je Mike", čuje se na kraju snimka.

 

Nedugo poslije nokauta je Tyson samo izašao iz aviona, putniku je ukazana prva pomoć, a navodno je sve to prijavio policiji. Ostaje da se vidi hoće li biti pokrenuta istraga.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!