FOTO/ Zavirite na 50. rođendan poznatog muzičara

Jovana u miniću, a Željko Joksimović u patikama: 'Žena mi je poklonila nešto jako dobro'

Showbizz21.04.22, 10:21h

Jovana u miniću, a Željko Joksimović u patikama: 'Žena mi je poklonila nešto jako dobro'
Mislio sam, iako volim rođendane i svetkovine, da ovaj jubilarni ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala, rekao je Željko Joksimović

 

 

 

Poznati pjevač Željko Joksimović juče je proslavio 50. rođendan, a veliku žurku u jednom beogradskom lokalu ogranizovala je njegova supruga, voditeljka Jovana Joksimović.


Jovana Joksimović je za "Blic" otkrila zašto je ona bila zadužena za svaki detalj.

 

- Ja znam kako sve unutra izgleda, on nije htio da slavi rođendan, a ja mislim da 50. mora da se obilježi. Ja u rođendanima uživam, hvala svima vama koji ste došli. Uživajte i vi, sad ćemo da vam pošaljemo neko piće - kazala je Jovana pripadnicima sedme sile, kojima se potom obratio i Željko.

 

- Poželio sam sebi zdravlje. Kako već 50? (smijeh) Vidjeću kad prespavam večeras da li će sutra biti nešto drugačije... (smijeh) Jovana mi je svašta nešto poželjela, a poklonila mi je nešto jako dobro. Nestrpljiv sam da vidim sve unutra - kazao je pjevač, dok detalje sa proslave možete vidjeti u nastavku.

 

Željko je pred zabavu za "Blic" govorio o rođendanu.

 

- Mislio sam, iako volim rođendane i svetkovine, da ovaj jubilarni ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala. Tako da su ona i Manja organizovale proslavu, ja se nisam miješao ni u šta. Siguran sam da će to biti jubilej za pamćenje. Iskren da budem, to što dolazim kao gost-slavljenik mi i te kako prija. Pretpostavljam na kraju da sam i zaslužio takvu pažnju. Narednih 50 zamišljam tako da sve što dolazi je samo refleksija svega što si uradio pre toga. E, sad da vidimo. Vjerujem u sve dobro i pozitivno - kazao je za Blic pjevač.

 

Ostale fotografije možete pogledati OVDJE.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!