VIDEO/ Svemu prisustvovao i Draško Stanivuković

Procurio snimak burne rasprave Jelene Trivić i Ivana Begića: 'Ja imam brata, muža i oca od 190 i 100 kila svaki'

Front13.04.22, 15:40h

Procurio snimak burne rasprave Jelene Trivić i Ivana Begića: 'Ja imam brata, muža i oca od 190 i 100 kila svaki'
U pitanju je snimak koji je nastao 2020. godine i na joj se jasno čuje kako u raspravi učestvuju Trivić i Begić, a u prostoriji je prisutan i Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke

 

 

 

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, potvrdio je da je bio prisutan kada je nastao audio snimak na kojem Jelena Trivić "prijeti" Ivanu Begiću, ističući da su Jelena i on bili napadnuti, ali da su kao razumni ljudi probleme zadržali iza zatvorenih vrata.

 

"Očigledno neko sada ima drugačije namjere i ciljeve", napisao je Stanivuković na svom Twiter nalogu.

 

Takođe, naglasio je da Trivić ima njegovu neupitnu podršku te pozvao sve partije koje se predstavljaju kao opozicija da stanu iza nje te da na prvo mjesto "stavimo narod, kako bi smo dobili bitku u oktobru".

 

On je napisao i da se ponovo snimcima, lažima i montažama pokušava napraviti razdor u opoziciji te da je strašno što pored udaraca iz vana imaju i udarce iznutra.

 

"Opozicija možda nije jedinstvena, ali nije ni blizu onoga kako pojedinci, koji očigledno ne žele dobro svom narodu, žele da predstave", napisao je Stanivuković.

 

 

U medije je, naime, procurio snimak na kojem se čuje burna rasprava između Jelene Trivić, potpredsjednice PDP-a i zastupnice te stranke u Narodnoj skupštini RS i Ivana Begića, doskorašnjeg banjalučkog odbornika te stranke.

 

U pitanju je snimak koji je nastao 2020. godine i na joj se jasno čuje kako u raspravi učestvuju Trivić i Begić, a u prostoriji je prisutan i Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

 

Na snimku se čuje kako Trivić kaže Begiću da bi bio ukopan, da ona nije čovjek. Dalje mu kaže, da se nju pitalo, "na listi koju ja nosim ne bi bio Ivan Begić".

 

"Ti si zbog njega na toj listi. Ja da nisam čovjek, ti sada ne bi tu sjedio. Ti bi bio ukopan. Ja imam oca, brata, muža od 1,90 metar i 100 kila. Ti bi bio ukopan", rekla je Trivić.

 

Neki mediji su objavili i dužu verziju snimka na kojoj Trivić kaže Begiću da ga stvarno žali, te da ga gleda kao svoje dijete.

 

"Sad bih ti pomogla da mogu, ali ti se ne može pomoći, čovječe, shvati. Grehota je, ja ovo u svojoj kući ne bih smjela ispričati", govori Trivić, na što Begić dodaje: Da li ti razumiješ?

 

"Ne možeš mi se praviti najbolji prijatelj i ovo mi uraditi. Ovo ti najveći neprijatelj Draško ne bi uradio. Koliko smo se puta mi posvađali na mrtvo ime, kad je nešto izašlo iz mojih usta ovog tipa", pita Trivić, po svemu sudeći, Stanivukovića.

 

Na snimku se čuje kako joj Begić na to odgovara "ma nemojte mi reći da nije", na što mu Stanivuković odgovara "nije".  Trivić Begića pita da li je svjestan "da to sve curi vani", na što on odgovara da i treba da procuri.

 

"Sve ti je prešao, ove cure ginu za njega i nikad mu 'a' nisu rekle. Preko svih tvojih gluposti je prešao i svi smo te uvažili", rekla je Trivić, na što joj Begić odgovara pitanjem "na koji način me uvažavate".

 

Trivić navodi da je Begić uradio mnogo negativnosti, te da zbog svih negativnih djela nije ni trebao biti na listi.

 

"Da se mene pitalo na listi koju ja nosim ne bi bio Ivan Begić - ti si zbog njega na toj listi, a ovo mu uradiš. Ti si njemu najveći neprijatelj", navela je Trivić. Begić joj je na to odgovorio da je on njoj najveći neprijatelj.

 

"Dobro nek si, evo uništi me. Kad mi budeš mogao dati otkaz na mom poslu onda si me uništio, a to ne možeš. Treba biti čovjek, ja da nisam čovjek ti sad ne bi tu sjedio, ti bi bio ukopan. Ti si meni tri puta rekao da sam kurva", navela je Trivić, na što se čuje da Stanivuković dodaje "majci dvoje djece".

 

"Ja imam brata, muža i oca od 190 i 100 kila svaki", kazala je Trivić, na što je Begić pita da li mu prijeti.

 

"Ne prijetim ti, samo kažem da to imam. Buraz, rekao si mi da sam kurva u mom sistemu vrijednosti", rekla je Triviće, dodajući na dužoj verziji da zbog toga ne bi sa Begićem trebala pričati.

 

"Ja ti želim pomoći, evo možemo i preko ovoga preći, ali da znam da ćeš sutra biti normalan", čuje se kako Trivić govori, na što joj Begić odgovara sa "samo mi nemojte pomagati".

 

"Dobro, nećemo, ali onda napusti objekat, napusti sahranu što bi rekao Zmaj od Šipova. Ako hoćeš, možemo se vratiti, ali ja vidim da ti imaš problem. To nisi ti, ja znam da u tebi ima dobar čovjek. Ako imaš neki lični problem s njim, to rješavajte lično", čuje se kako Trivić kaže na kraju audio snimka.

 

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još