Igor Crnadak oštro

Dodik je najveći izdajnik srpskog naroda! Hoće li da bude uz Srbiju i Evropu ili uz Sjevernu Koreju i Eritreju?!

Front03.03.22, 19:56h

Dodik je najveći izdajnik srpskog naroda! Hoće li da bude uz Srbiju i Evropu ili uz Sjevernu Koreju i Eritreju?!
Crnadak kaže da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić donio odluku koja je, kako je kazao, ''za svakog pripadnika našeg naroda teška, ali je bila neophodna i izbalansirana''

 

 

 

Iako on optužuje druge, najveći izdajnik Republike Srpske i srpskog naroda je Milorad Dodik, jer je njegov režim opustošio Republiku Srpsku i posvađao je s cijelim svijetom, a sada hoće da nas posvađa i sa Srbijom, navodi u saopćenju potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak.

 

Crnadak kaže da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić donio odluku koja je, kako je kazao, ''za svakog pripadnika našeg naroda teška, ali je bila neophodna i izbalansirana''.

 

- Bez spominjanja sankcija, podržan je jasan stav da se teritorijalni integritet svake zemlje na svijetu treba poštovati. Ovu odluku nije bilo lako donijeti, ali je važna za buduće generacije i nije korektno što se Dodik na ovom pitanju suprotstavlja Srbiji. Zato pozivam Dodika da dođe u Narodnu skupštinu i da tamo provjeri šta želi narod Republike Srpske, da bude uz Srbiju i Evropu ili uz Sjevernu Koreju i Eritreju - rekao je Crnadak.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još