VIDEO/ Tokom žučne diskusije na TV Prva

Evo kako je Biljana Srbljanović sinoć reagovala kad ju je Vučić ispravio: 'Dozvolite mi bar tu frustraciju'

Mediji12.02.22, 17:30h

Evo kako je Biljana Srbljanović sinoć reagovala kad ju je Vučić ispravio: 'Dozvolite mi bar tu frustraciju'
Vučić, Srbljanović i novinar Nikola Tomić dotakli su se sinoć, između ostalog, i vijesti da su ambasadori EU otkazali prisustvo obilježavanju Nacionalnog dana Srbije u Orašcu, a sve zbog najave da će tom događaju prisustvovati i Dodik

 

 

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i dramaturginja Biljana Srbljanović gostovali su sinoć na TV Prva, a tokom žučne diskusije ona je u jednom trenutku pogrešno izgovorila prezime članu Predsjedništva BiH i umjesto Dodik ga nazvala "DodiG".

 

Vučić, Srbljanović i novinar Nikola Tomić dotakli su se sinoć, između ostalog, i vijesti da su ambasadori EU otkazali prisustvo obilježavanju Nacionalnog dana Srbije u Orašcu, a sve zbog najave da će tom događaju prisustvovati i Dodik.

 

To je prokomentarisala Srbljanović, opaskom da se u Srbiji diplomatskim predstavnicima daje veliki značaj.

 

- Čitavo društvo ponaša se kao "ambasadori nešto rekli pa šta će Srbija sada da radi?". Mislim, potpuno je nebitno i druga se tema otvara. To što mi podržavamo DodiGa uporno - rekla je Srbljanović.

 

Vučić: On je Dodik, sa "K".

 

Srbljanović: Znam, ali ga nervira kada kažem "g" pa zato. Dozvolite mi bar tu frustraciju.

 

Video možete pogledati OVDJE.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još