NE DA SE BIVŠI MINISTAR SIGURNOSTI

Mektić nakon priznanja da je zapošljavao Vaskovićevu rodbinu: 'Speman sam se pokajati javno, pred građanima'

Front11.02.22, 20:46h

Mektić nakon priznanja da je zapošljavao Vaskovićevu rodbinu: 'Speman sam se pokajati javno, pred građanima'
Bivši ministar sigurnosti BiH je najavio da će sutra (subota) održati press konferenciju u hotelu Bosna u Banjoj Luci te pozvao sve medije da dođu i čuju šta ima da kaže. Rekao je i da je "spreman na odgovornost"

 

 

 

Nakon što je zastupnik iz SDS-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i bivši ministar sigurnosti u Vijeću ministara BiH, Dragan Mektić, u reakciji na pisanje novinara i blogera Slobodana Vaskovića i nehotice priznao da je koristio svoj uticaj dok je bio ministar te da je pogodovao zapošljavanju Vaskovićeve rodbine, na društvenim mrežama uslijedila je lavina reakcija.


Mnogi su tražili da se Mektić o svemu ponovo oglasi i izjasni.


Bivši ministar sigurnosti je potom najavio da će sutra (subota) održati press konferenciju u hotelu Bosna u Banjoj Luci te pozvao sve medije da dođu i čuju šta ima da kaže. Rekao je i da je "spreman na odgovornost".
 

- Evo iskreno priznajem. Spreman sam ponijeti odgovornost za to. I spreman sam se pokajati i izviniti javno građanima za svoj čin - poručio je Mektić na Twitteru.

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još