VIDEO/ REALNO, TAKO TO IZGLEDA

Bh. influenserica Ilda Humić snimila svoj porođaj, pa izazvala burne reakcije... Mnogi su i oplakali

ŽENA iN12.01.22, 20:23h

Bh. influenserica Ilda Humić snimila svoj porođaj, pa izazvala burne reakcije... Mnogi su i oplakali
U 39. sedmici trudnoće Ilda je počela pripreme za porođaj, a u videu su se pojavljivali njen suprug, sin Lukman i kćerka Iman. Snimala je i preglede prije porođaja, pakovanje za bolnicu, a njen suprug Edin pomogao joj je i da zabilježi trenutke samog poroda

 

 


Ilda Humić je supruga, majka, menadžerica modnog brenda, a u slobodno vrijeme influenserica i samoprozvana zabavljačica. Ilda s preko 186.000 pratitelja na Instagramu dijeli svoju realnu porodičnu svakodnevicu i, kako piše magazin Azra, na izuzetno humorističan način uljepšava dane svakoga ko prati, ali i svrati na njen profil.

 


Osim smiješnih situacija koje voli podijeliti s pratiteljima, često pokaže i realne situacije koje mnogi influenceri ne bi nikada otkrili. Tako je ovoga puta, simpatična influencerica objavila video u kojem je snimila svoj porođaj i emotivne trenutke podijelila sa svojim pratiteljima.


U 39. sedmici trudnoće Ilda je počela pripreme za porođaj, a u videu su se pojavljivali njen suprug, sin Lukman i kćerka Iman. Snimala je i preglede prije porođaja, pakovanje za bolnicu, a njen suprug Edin pomogao joj je i da zabilježi trenutke samog porođaja.


U samo nekoliko dana video je skupio preko 300 hiljada pregleda i brdo različitih reakcija u komentarima, a mnogi su priznali da su oplakali gledajući ga - što zbog smijeha, što zbog emocija...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još