VIDEO/ IZNENADILA IH NOVINARKA

Neugodno pitanje iznerviralo porodicu Đoković, nakon čega je hitro prekinuta press konferencija u Beogradu

Sport10.01.22, 18:45h

Neugodno pitanje iznerviralo porodicu Đoković, nakon čega je hitro prekinuta press konferencija u Beogradu
Otac Srđan na to je kratko promrmljao "neka pitaju sudiju", a brat Đorđe Đoković je hitro poručio: Presica je završena!

 

 


Situacija u Melburnu, čini se, polako se smiruje, a prvi reket svijeta Novak Đoković, nakon višednevne drame, odradio je danas i prvi trening uoči Australian Opena. No, iako je sudija donio presudu da mu se vrati viza za boravak u Australiji, još uvijek nije posve sigurno da će ta odluka i ostati na snazi.


Tim povodom porodica Đoković danas je u Beogradu održala press-konferenciju, ali ju je prekinula nakon (neugodnog) novinarskog pitanja o tome je li se Novak Đoković kretao naokolo nakon što je dobio pozitivan test na koronavirus?


Otac Srđan na to je kratko promrmljao "neka pitaju sudiju", a brat Đorđe Đoković je hitro poručio:


- Presica je završena!

 

 


Sam Đoković nije se obratio javnosti tokom press-konferencije, ali jeste na Instagramu, s kojeg je poslao fotografiju prvog treninga u Australiji. Iako su postojale informacije da će se Đoković priključiti konferenciji, njegov prvi istup otkako su nastali problemi s vizom po dolasku u Australiju je izostao. Ipak, Đoković je javnost informirao o svojoj situaciji putem društvenih mreža.


Inače, ministar za imigraciju Alex Hawke i dalje može donijeti odluku o oduzimanju vize Novaku Đokoviću i deportovati ga iz Australije.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 67

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još