POTPUNO LUDILO U MELBURNU

Đoković nije uhapšen! Australijski mediji tvrde da ministar još uvijek odlučuje šta napraviti s Novakom!

Sport10.01.22, 10:53h

Đoković nije uhapšen! Australijski mediji tvrde da ministar još uvijek odlučuje šta napraviti s Novakom!
Podsjećamo, nakon što je australski sudac Anthony Kelly pročitao odluku kojom ukida odluku da se Đokoviću ukine viza i nalaže vladi da plati troškove, te da Đoković treba u roku od 30 minuta da bude pušten iz pritvora, započela je nova velika drama

 

 

 

 

Novak Đoković nije uhapšen, tvrde australski mediji kojima su to potvrdila navodno četiri izvora iz vlade i svijeta tenisa.  Ministar još uvijek odlučuje što napraviti s Novakom i njegovom vizom, tvrde The Age i The Sydney Morning Herald, prenose svjetski mediji.


Podsjećamo, nakon što je australski sudac Anthony Kelly pročitao odluku kojom ukida odluku da se Đokoviću ukine viza i nalaže vladi da plati troškove, te da Đoković treba u roku od 30 minuta da bude pušten iz pritvora, započela je nova velika drama.


Prema informacijama iz Melburna, tamošnje vlasti ipak žele da deportuju najboljeg tenisera svijeta, pored sudske odluke da mu se vrati viza. Mediji u Srbiji su objavili da je veliki broj policijskih snaga je ušao u zgradu u kojoj je Novak sa njegovim timom, a tu su i policijski kombiji kojim bi trebalo da Srbin bude odveden u imigracioni pritvor.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!