Ne smiruju se reakcije

Gorica Dodik i Anja Petrović se posvađale na Twitteru zbog Begićevog snimka: 'E, neka ti čuvaš Draška...'

Front11.12.21, 09:16h

Gorica Dodik i Anja Petrović se posvađale na Twitteru zbog Begićevog snimka: 'E, neka ti čuvaš Draška...'
'Pitajte Anju Petrović odakle u javnosti snimak jahanja i ovaj najnoviji snimak sa Begićem i Stanivukovićem. Samo toliko…', napisala je Gorica Dodik na Twitteru

 

 

Nakon odluke Ivana Begića, odbornika iz PDP-a, da napusti ovu stranku i politiku zbog emitovanja njegovog porno snimka, ne smiruju se reakcije.

 

Na društvenim mrežama reagovala je i Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

 

“Pitajte Anju Petrović odakle u javnosti snimak jahanja i ovaj najnoviji snimak sa Begićem i Stanivukovićem. Samo toliko…”, napisala je na Twitteru Dodik.

 

 

Portparol PDP-a Anja Petrović joj je odgovorila upitavši je boji li se Boga.

 

 

Dodik je upitala kome je prodala snimak jahanja?!

 

“Ti i tvoj kolega Borenović odavno radite protiv Draška, ne pravi se naivna”, dodala je.

 

 

Petrović se na to nasmijala:

 

“E, neka ti čuvaš Draška od mene i Borenovića”, rekla joj je.

 

Podsjetimo, Begić je jučer najavio da se povlači iz političkog života “nakon mjeseci ucjena, psihičkog maltretiranja i prijetnji”.

 

Begić je na zvaničnom Facebook profilu napisao kako je u javnost pušten njegov privatni snimak “koji se preko stranačkih baza naših protivnika šalje građanima i širi društvenim mrežama”.

 

“Zbog istog snimka traženo mi je pola miliona KM, a zbog pritisaka i prijetnji koje trpim moje zdravstveno stanje se naglo pogoršalo. Zbog svega toga danas sam ponovo kod psihijatra i ne osjećam se dobro. U politiku sam ušao čista srca i iskrenih namjera, ali prljava igra političkih protivnika više ne bira sredstva”, poručio je on.

 

(N1, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 50

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još