Objekat u kritičnom stanju

Benzinska pumpa SAS-Vojkovići i danas izgleda dramatično: Ekipe dežurale cijelu noć

Hronika06.11.21, 16:18h

Benzinska pumpa SAS-Vojkovići i danas izgleda dramatično: Ekipe dežurale cijelu noć
Cijelu noć su dežurne ekipe zajedno sa mještanima radili na nasipima kako bi se objekat zaštitio da ne padne u Željeznicu

 

Situacija u vezi sa poplavama u Vojkovićima danas je bolja nego juče, a i vodostaj rijeke Željeznice manji je nego juče, ali benzinska pumpa SAS-Vojkovići i danas izgleda dramatično.

 

Ovo mjesto u Vojkovićima gdje se nalazila ekipa N1 jučer je dospjelo u žižu javnosti zbog benzinske pumpe kojoj je prijetilo da usljed klizišta padne u rijeku što bi izazvalo ekološku katastrofu.

 

Pumpa i dalje izgleda dramatično, kao da će se spustiti i pasti u Željeznicu.

 

Cijelu noć su dežurne ekipe zajedno sa mještanima radili na nasipima kako bi se objekat zaštitio da ne padne u Željeznicu.

 

Ova rijeka je juče usljed bujanja napravila velika klizišta, iako se nije mnogo izlila na površinu.

 

Takođe, na putu do Otesa do Vojkovića, novinarska ekipa je primijetila znatno povlačenje rijeke Željeznice na pojedinim mjestima, a na saobraćajnicama se voda još uvijek izlijeva, ali nije ni blizu kao juče.

 

Saobraćaj je i dalje otežan, međutim mještani su sretni jer vide da se situacija poboljšava.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još