Nakon što je Johnny Depp bio kod Vučića

Sergej Trifunović se vraća starim navikama i sad mu je na meti glumac Miloš Biković

Mediji25.10.21, 15:20h

Sergej Trifunović se vraća starim navikama i sad mu je na meti glumac Miloš Biković
Nije prvi put da Trifunović komentariše Bikovića na društvenim mrežama, a ovog puta je riješio sve da crnohumorno poveže sa tragedijom sa filmskog seta u kojoj je Alec Baldwin iz nehata usmrtio direktorku fotografije filma koji se snimao

 

Internet je mjesto na kom crni humor caruje, tako da ne čudi što nedugo poslije tragedije u kojoj je učestvovao Alec Baldwin, preplavile su nas too soon fore i fazoni. Jednu takvu je pokrenuo i Sergej Trifunović i započeo prozivanje i dopisivanje sa Milošem Bikovićem, piše Noizz.rs.

 

Trifunović se poslije neuspjeha na izborima u Srbiji slabije oglašavao na društvenim mrežama na temu politike i dešavanja oko vladajućih struktura i njihovih projekata. Međutim, nije uspio da prećuti vijest i dešavanje od prethodne nedjelje, u kojoj je Johnny Depp došao u Beograd, i sastao se između ostalog sa Vučićem, a sve u organizaciji studija za animaciju sa kojim sarađuje i Miloš Biković.

 

Nije prvi put da Trifunović komentariše Bikovića na društvenim mrežama, a ovog puta je riješio sve da crnohumorno poveže sa tragedijom sa filmskog seta u kojoj je Alec Baldwin iz nehata usmrtio direktorku fotografije filma koji se snimao.

 

 

Sergej se zapitao zašto nije doveden Alec Baldwin umjesto Deppa, da se sastane sa Vučićem. Međutim, Biković je riješio da prihvati ovaj način zezanja i odgovorio mu je da nije planiran Alec, ali da jeste Steven Baldwin.

 

- Ja lepo kažem da su Biković i Šapić trojanski konji, a vi jedete go**a - napisao je Trifunović, aludirajući na to da iako sarađuju blisko sa predsjednikom Vučićem, da nisu svim srcem i dušom uz njega, kao neki drugi njegovi saradnici.

 

bikovic

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još