VIDEO/ Nakon što ga je bh. pjevačica optužila za nasilje

'Nisam je zlostavljao i tukao. Mahinalno sam pokušao da je sklonim': Kenan Tahirović odgovorio na optužbe Rialde Karahasanović

Showbizz17.10.21, 19:35h

'Nisam je zlostavljao i tukao. Mahinalno sam pokušao da je sklonim': Kenan Tahirović odgovorio na optužbe Rialde Karahasanović
Uzeli smo stan i planirali zajednički život, kaže Kenan Tahirović

 


Kenan Tahirović kaže da su ga potresle izjave njegove bivše djevojke Rialde Karahsanović, koja tvrdi da ju je udario. On je za Avaz TV kazao da to nije bilo tako i da mu je žao zbog svega.

 

- Prije mjesec i više otišao sam u Beograd da bismo se mi razišli u nekom normalnom odnosu, pokušali smo barem tako. U međuvremenu je ona pokušavala kao da se mi ponovo i vidimo, da bi se ponovo zbližili. Pokušali smo još jedanput da budemo zajedno, došao sam u Beograd, sve je bilo bajno, krasno.

 

Uzeli smo stan i planirali zajednički život. Do te naše prve svađe kada sam ja napustio Beograd i vratio se u Sarajevo. Mogu da kažem da su njene izjave morbidne. Brate, nije tako bilo, svađali smo se, izgovorili smo katastrofalne stvari ali je nisam zlostavljao i tukao. Mahinalno sam pokušao da je sklonim. Potresen sam, ovo je užas - kazao je Tahirović za Avaz TV.

 

Pogledajte video.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još