Bh. pjevačica otkrila da agonija traje otkako su izašli iz realityja

'Istina je, on je za mene mrtav': Rialda Karahasanović iskreno o fizičkom napadu Kenana Tahirovića

Showbizz17.10.21, 14:42h

'Istina je, on je za mene mrtav': Rialda Karahasanović iskreno o fizičkom napadu Kenana Tahirovića
Bh. pjevačica je istakla da joj je žao što se sve saznalo preko medija, ali više ne želi da čuje za Kenana

 

Kao bomba u medijima je odjeknula vijest da je bivši 'zadrugar', maneken Kenan Tahirović u automobilu fizički nasrnuo na svoju bivšu djevojku, pjevačicu Rialdu Karahasanović.

 

Rialda se povodom čitavog događaja oglasila i otkrila da je istina sve što se piše.

 

Bh. pjevačica je istakla da joj je žao što se sve saznalo preko medija, ali više ne želi da čuje za Kenana.

 

- Istina je da se desio incident. I sve što ću reći na ovu priču, kao i na sve vezano za njega je da je taj čovjek mrtav za mene, pa ću na ovaj način i zamoliti ovako javno da me svi poštede bilo kakve priče o njemu, kao i pitanja na koja ne želim više da dajem odgovore. Žao mi je što se za ovo saznalo preko medija, iako nisam neko ko podržava da se na ovakve stvari ćuti. Ja jesam jaka, hrabra i karakterna žena, i moja poruka će uvijek biti jasna da sve žene trebaju i moraju da se suprotstave i sklone od bilo kakvog vida fizičkog i psihičkog nasilja, ali ja prosto nemam više snage da bilo šta objašnjavam i da nastavljam agoniju koja traje sve vrijeme od našeg izlaska, zato sam i izabrala ćutanje. Želim da nastavim svoj život dalje uzdignute glave, i da pokušam da nađem mir u narednom periodu - zaključila je Rialda.

 

 

(Pink.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još