FOTO&VIDEO/ Ovako je izgledala akcija u Ritopeku

BIA objavila snimke upada u kuću strave: Evo kako je otkrivena tajna soba u kojoj je klan Velje Nevolje ubijao žrtve

Hronika17.10.21, 18:51h

BIA objavila snimke upada u kuću strave: Evo kako je otkrivena tajna soba u kojoj je klan Velje Nevolje ubijao žrtve
Ovo su snimci akcije Bezbjednosno informativne agencije, koje je sprovela sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i MUP Republike Srbije, a na planu hapšenja organizovane kriminalne grupe koju je predvodio Veljko Belivuk

 

Bezbjednosno-informativna agencija (BIA) objavila je danas snimke upada u kuću Veljka Belivuka u Ritopeku od 4. februara ove godine.

 

Objavljen je i snimak pronalaženja tajne sobe gde su pripadnici Veljinog klana brutalno ubijali svoje žrtve.

 

kuca-strave-veljko-belivuk-ritopek-1

 

- Ovo su snimci akcije Bezbjednosno informativne agencije, koje je sprovela sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i MUP Republike Srbije, a na planu hapšenja organizovane kriminalne grupe koju je predvodio Veljko Belivuk. U okviru hapšenja pomenute kriminalne grupe primijenjivane su najstrože metode i sredstva rada Agencije, uključujući ugradnju prislušnih sredstava, instaliranje uređaja za praćenje, ugradnji kamera za video nadzor, uz konstantno praćenje na terenu, a što je rezultiralo akcijom hapšenja 26 lica - navodi se u snimku.

 

Potom je prikazan snimak upada u kuću u Ritopeku 4. februara 2020. godine, a zatim i pronalazak tajne sobe, koja je nađena tako što su pripadnici BIA sproveli kamere kroz ventilacione cijevi, a sve to se vidi na snimku koji je objavljen.

 

Većina članova grupe suočena je sa kaznom doživotnog zatvora.

 

OVDJE možete vidjeti snimke.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

 Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!