Afera 'Pandorini papiri' otkrila

Od spremačice do bogatašice: Svetlana je bila Putinova ljubavnica, imaju kćerku koja je zvijezda društvenih mreža?

Hronika05.10.21, 12:05h

Od spremačice do bogatašice: Svetlana je bila Putinova ljubavnica, imaju kćerku koja je zvijezda društvenih mreža?
Ni Krivonogih, ali ni njena kćerka nisu komentarisale ova otkrića. One nikada u javnosti nisu govorile o spekulacijama da je Putin otac, a ni Kremlj se nije oglasio povodom ovih glasina, ali je Elizaveta jednom prilikom rekla da je moguće da pomalo liči na Putina iz mladosti

 

 

Svetlana Krivonogih, navodna ljubavnica Vladimira Putina, jedna je od onih čije je ime privuklo veliku pažnju u takozvanim Pandorinim papirima.

 

Ovi dokumenti otkrivaju da je 46-godišnja Svetlana vlasnica stana u Monaku čija je vrijednost procijenjena na četiri miliona dolara, a koji je kupljen za nju preko tajne offshore firme ubrzo nakon što je rodila kćerku Elizavetu.

 

Ipak, pored činjenice da je Krivonogih vlasnica ovog luksuznog stana na četvrtom spratu, koji se nalazi u stambenom bloku Monte Carlo Star, odmah ispod poznatog kazina, otkriveno je i da ova dama raspolaže sa oko 100 miliona dolara imovine, što uključuje i jahtu, kao i akcije nekih od najvrednijih državnih kompanija u Rusiji, piše Daily Mail.

 

Ni Krivonogih, ali ni njena kćerka nisu komentarisale ova otkrića. One nikada u javnosti nisu govorile o spekulacijama da je Putin otac, a ni Kremlj se nije oglasio povodom ovih glasina, ali je Elizaveta jednom prilikom rekla da je moguće da pomalo liči na Putina iz mladosti.

 

elizaveta-krivonogih-putin-kcerka

Elizaveta je zvijezda društvenih mreža sa više od 80.000 pratilaca

 

Inače, ova studentkinja je zvijezda društvenih mreža sa više od 80.000 pratilaca, vrlo je popularna i kao DJ, a ima i sopstvenu modnu liniju. Posljednje mjesece provela je u Parizu usljed restrikcija zbog kovida-19.

 

Podsjetimo, Putinov portparol je, kada je priča prvi put procurila, istakao da navodi o vanbračnom djetetu "nisu baš uvjerljivi" i da su "neosnovani", ali to nije spriječilo govorkanje i nagađanje.

 

Putin je vezu sa Svetlanom navodno okončao u periodu kada je prvi put bio romantično povezan sa gimnastičarkom Alinom Kabajevom (38), koja je sada na čelu velike prokremaljske medijske kompanije. Ni Kabajeva ni Kremlj nikada nisu potvrdili takav odnos, no pojavila su se nagađanja da sa ovom ženom ima i porodicu.

 

"Imam privatni život u koji ne dozvoljavam da se miješaju. To mora da se poštuje", rekao je svojevremeno.

 

S druge strane, proslavljena gimnastičarka je jednom prilikom rekla da ima čovjeka koga "jako voli". "Ponekad se osjećam toliko sretno, da se čak i uplašim", prokomentarisala je, piše Daily Mail.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još