Foto/ Pohvalio se isklesanim torzom

Aleksandar Stanković ljetuje u Albaniji: Svi stoje u moru u kojem ne vide noge, ni ribe jer ih nema...

Mediji23.08.21, 12:10h

Aleksandar Stanković ljetuje u Albaniji: Svi stoje u moru u kojem ne vide noge, ni ribe jer ih nema...
Aleksandar Aco Stanković uz fotografiju golog torza podijelio je na Instagramu svoja zapažanja s ljetovanja u Albaniji

 

Aleksandar Aco Stanković uz fotografiju golog torza podijelio je na Instagramu svoja zapažanja s ljetovanja u Albaniji.


- Pet kilometara plaže. Pijesak i milion ležaljki. Nitko ne pliva do bova. Svi stoje u moru u kojem ne vide noge. Ne vide ni ribe jer ih nema. Kava je šest kuna, a ručak četrdeset. Na plaži Cigani sviraju trube. Prvi red do mora su neboderi, drugi red fast food straćare, a trećeg reda nema. Ima brda. Sad bi trebala ići pridika kako je to 'bulšit', čovjek na čovjeku 'bla', ali neću. Sve je točno onako kako mora biti, a mora biti i masovnog turizma i mutnog mora i odlične kave - napisao je urednik i voditelj HTV-ove emisije 'Nedjeljom u 2', dodajući da je tijekom boravka u Albaniji uživao i u odličnom tiranskom pivu koje stoji svega osam kuna.


Njegove pratitelje na društvenim mrežama ništa od toga nije impresioniralo - poručili su mu da im nije nimalo privlačno piti kavu od šest kuna i ručati za četrdeset kuna, te istaknuli da od cijele priče za pamćenje ostaju samo Acini mišići.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još