FOTO&VIDEO/ U drugi plan bacio sve oko sebe

Božo Vrećo u raskošnoj haljini postao glavna senzacija: 'Da te nema, trebalo bi te izmisliti'

Showbizz14.08.21, 18:01h

Božo Vrećo u raskošnoj haljini postao glavna senzacija: 'Da te nema, trebalo bi te izmisliti'
Božo Vrećo pojavio se na otvorenju Sarajevo Film Festivala u raskošnoj i jedinstvenoj kreaciji iza koje se krije predivna priča

 

Bosanskohercegovački pjevač Božo Vrećo bio je jedna od glavnih zvijezda svečanog otvorenja Sarajevo Film Festivala čijim je crvenim tepihom prošetao u raskošnoj kreaciji i uspio zasjeniti sve oko sebe.

 

Božo se na crvenom tepihu pojavio u glamuroznoj haljini od tila s visokim izrezom i neobičnom šminkom na licu te crnim turbanom na glavi, zbog kojih je bio prava senzacija. Spremno je pozirao okupljenim fotografima i prikupljao komplimente za odvažni stajling.

 

bozo-vreco-sff-crveni-tepih-haljina

 

Popularni muzičar inače je poznat po svom osebujnom stilu, a na svim komplimentima zahvalio se na svom profilu na Instagramu, te otkrio kako je haljina njegov vlastiti dizajn i da je već prodana u humanitarne svrhe.

 

"Hvala za sve komplimente za sinoć, haljina je kao i do sada moj dizajn i drago mi je da vam se toliko svidjela, svake godine za SFF bi to bila posebna kreacija, a ono što je bitnije od svega jeste da svaka od tih haljina je prodata i novac je darovan u humanitarne svrhe, tako će biti i ove godine sa ovom haljinom. Činite dobra djela, iskažite lijepe riječi jedni drugima i budite ono što iskreno osjećate, da, težak je to zadatak, al vrijedi svake sekunde života! Živite vaše živote", napisao je Božo uz objavu.

 

bozo-vreco

 

"Dragi Božo, niko nije kao ti", "Ti si čarobnjak", "Ja sam se zaljubila", "Svaka ti čast, sinoć si zračio na toliko načina", "Divan u svakom pogledu", "Jedinstven kao i uvijek", "Divno, divno jer ispod haljine nije samo hrabrost, nego i veliko srce i još veća duša, a ja je zovem srećica", "Da te nema, trebalo bi te izmisliti", poručili su mu njegovi pratitelji u komentarima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još