Video/ Bizaran razlog sukoba u Gračanici

Ispovijest pretučene Mirele: Napao me je metalnom šipkom zato što mu smeta moj roštilj!

Hronika04.08.21, 10:05h

Ispovijest pretučene Mirele: Napao me je metalnom šipkom zato što mu smeta moj roštilj!
Ona kaže da su i ranije imali problema s istim komšijom zbog čega su podnijeli više prijava, ali nikada nijedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu

 

Nakon napada koji je prije nekoliko dana doživjela od nasilnog komšije Dž.DŽ. Mirela Dubinović iz Pribave kod Gračanice obratila se javnosti u videu u kojem je ispričala kakvu torturu ona i njena porodica proživljavaju već duže vrijeme zbog nesuglasica sa komšijama.

 

Ona kaže da su i ranije imali problema s istim komšijom zbog čega su podnijeli više prijava, ali nikada nijedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu.

 

"Mi se zaključavamo kuću, ne smijemo izaći, jer na nas ide vozilom i motociklom. Nemamo zaštitu od policije i više ne znamo kome da se obratimo", kaže između ostalog Dubinović.

 
Podsjećamo, Mirela Dubinovićsamo pukom srećom preživjela napad nasilnog komšije Dž.Dž. koji je na nesrećnu ženu nasrnuo metalnom palicom. Sve se odigralo u mjestu Pribava kod Gračanice. Kako je Dubinović ispričala, motiv za brutalan napad je krajnje bizaran. On je, naime, krenula da izađe s vozilom iz dvorišta. 

 

Kako kaže, otišla je u Hitnu pomoć, gdje su joj sanirane povrede. Međutim, tu nije bio kraj drame, jer je on došao za njima u Hitnu pomoć i proganjao njenog supruga. 

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još