Porodica Mutap opet se obratila javnosti

'Alisa je u petom mjesecu trudnoće, jutros je dobila kontrakcije... Izgubila je sedam kilograma u šest dana'

Hronika22.06.21, 15:59h

'Alisa je u petom mjesecu trudnoće, jutros je dobila kontrakcije... Izgubila je sedam kilograma u šest dana'
"Hvala Arijani, Murizu i ostalim 'stijenama' koje prikrivaju tog ubicu/ubice i ne žele da kažu, a znaju. Izgleda da ste dobili što ste htjeli. Heroji nacije", poručila je porodica Mutap

 

Porodica Alise Mutap danas je prvi put stupila u kontakt sa njom nakon hapšenja koje se dogodilo 16. juna. To su naveli u otvorenom pismu u kojem kritiziraju sve koji su na bilo koji način povezani sa njenim hapšenjem, prenosi Raport.

 

- Visokorizična trudnica (s dijagnosticiranom epilepsijom od ranog djetinjstva) u petom mjesecu trudnoće je izgubila sedam kilograma u proteklih šest dana. I jutros je dobila kontrakcije… Hvala državnom tužiocu Ćazimu Hasanspahiću. Hvala Vam Ćazime, što ste odbili svaki naš zahtjev za ponovno vještačenje Alise pred međunarodnim vještacima.

 

Hvala državnom Tužilaštvu što živimo u državi u kojoj, ako se sjetiš ne ideš u zatvor, a ako se ne sjetiš, zatvor.

 

Hvala Vam i za tatu koji je u pritvoru već peti mjesec za djelo u kojem se tereti da je zajednom s Murizom Memićem nudio novac za vozilo za koje se sumnjalo da je učestvovalo u krivičnom djelu od dana 8. 2. 2016 god. Hvala Vam što je moj tata u zatvoru, a Muriz Memić na TV-u.

 

Hvala sudiji Suda BiH gospođi Tatjani Kosović na izricanju ove najstrožije mjere. Hvala Vam, gđo Tatjana, prvo kao ženi, a onda kao sudiji.

 

Hvala Arijani, Murizu i ostalim “stijenama” koje prikrivaju tog ubicu/ubice i ne žele da kažu, a znaju. Izgleda da ste dobili što ste htjeli. Heroji nacije.

 

I na kraju, želimo zaista da zahvalimo svim ljudima koji su se javili sa svojim iskustvima, a koji su usljed nekog traumatičnog događaja, da li saobraćajne nesreće, udarca, pretrpljenog straha, naročito traumatičnog događaja, dobili blokadu sjećanja na te iste događaje.

 

Srdačan pozdrav za heroje, sudije, kadije i stijene i njihove efendije - stoji u saopćenju porodice Mutap.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 161

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još