Ivana Marić na Facebooku

'Prijete neki razbješnjeli Srbi nani Fati da će se osvetiti - ovo se i dešava zato što su sve to uradili prije 20-tak godina'

Hronika07.06.21, 10:28h

'Prijete neki razbješnjeli Srbi nani Fati da će se osvetiti - ovo se i dešava zato što su sve to uradili prije 20-tak godina'
Svako se danas zove vjernikom i čovjekom, napisala je Marić

 

Ivana Marić jutros je na svom Facebook profilu napisala kako neki razbješnjeli Srbi prijete što je nana Fata natjerala vlasti RS-a da sami sruše crkvu. Govore da će joj se osvetiti, da će joj pobiti porodicu, da će je protjerati, da će rušiti džamije… Očito da njihovi mali mozgovi ne shvataju da se ovo i dešava upravo zato što su sve to uradili prije 20-tak godina.

 

Marić je dodala i to kako je tužno gledati rušenje crkve, ali je neuporedivo tužnije gledati crkvu koju su neki, nazovi vjernici, odlučili nelegalno izgraditi na zemlji osobe koju su odatle protjerali i ubili joj muža.

 

Objavu prenosimo u cjelosti:

 

-  Prijete neki razbješnjeli Srbi što je nana Fata natjerala vlasti RS-a da sami sruše crkvu. Govore da će joj se osvetiti, da će joj pobiti porodicu, da će je protjerati, da će rušiti džamije… Očito da njihovi mali mozgovi ne shvataju da se ovo i dešava upravo zato što su sve to uradili prije 20-tak godina.

 

Tužno je gledati rušenje crkve, ali je neuporedivo tužnije gledati crkvu koju su neki, nazovi vjernici, odlučili nelegalno izgraditi na zemlji osobe koju su odatle protjerali i ubili joj muža.

 

Svako se danas zove vjernikom i čovjekom - napisala je Marić.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 87

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još