VIDEO/ Cure informacije o Abdulahu Hajdareviću

Muškarac koji je uhapšen zbog prijetnji Hadžifejzoviću policiji poznat i zbog krađe obuće iz džamija, pogledajte snimak!

Hronika30.05.21, 17:06h

Muškarac koji je uhapšen zbog prijetnji Hadžifejzoviću policiji poznat i zbog krađe obuće iz džamija, pogledajte snimak!
Osumnjičeni je koristio vrijeme namaza te je od vjernika krao patike i cipele. Tako je jednom uhvaćen na djelu kada su ga džematlije pratile i zatekle kako uzima tuđu obuću

 

Osim što je pokušao upasti u redakciju „Face TV“ i napasti novinare te urednika i vlasnika Senada Hadžifejzovića osumnjičeni Abdulah Hajdarević (40) poznat je i po krađi obuće ispred džamija i drugih vjerskih objekata.

 

Naime, Hajdarević je odranije poznat sarajevskoj policiji jer je privođen zbog krivičnog djela krađe.

 

Radi se o izuzetno drskom lopovluku, jer je osumnjičeni koristio vrijeme namaza te je od vjernika krao patike i cipele. Tako je jednom uhvaćen na djelu kada su ga džematlije pratile i zatekle kako uzima tuđu obuću. Tada mu je lopovski pohod prisjeo, te je osim što je uhapšen dobio i nekoliko udaraca od ogorčenih vjernika.

 

Podsjećamo da je tokom trajanja „Centralnog dnevnika“ kultne emisije koju uređuje i vodi Hadžifejzović došlo do incidenta kada se u sjedištu ove medijske kuće pojavio muškarac koji je nasilno pokušao ući u prostorije redakcije. Radnici osiguranja pozvali su policiju koja je Hajdarevića privela zbog krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti.

 

On je ranije na društvenim mrežama Hadžifejzoviću upućivao ozbiljne prijetnje na društvenim mrežama.

 

U nastavku pogledajte video kradljivca obuće iz džamija:

 

 

(Pressmedia.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 107

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još