'FAKTOR' OTKRIVA I TVRDI

Ko je zapravo Sarajlija koji je uhapšen zbog prijetnji Hadžifejzoviću? Voli se slikati sa političarima, a fan je ove stranke...

Hronika29.05.21, 15:21h

Ko je zapravo Sarajlija koji je uhapšen zbog prijetnji Hadžifejzoviću? Voli se slikati sa političarima, a fan je ove stranke...
Hajdarević je identifikovan na osnovu komentara koje je pisao na Facebooku, a u kojim je naveo da je "pokušao uletjeti u zgradu Face TV-a"

 

 

 


Sarajevska policija potvrdila je da je uhapsila muškarca zbog prijetnji upućenih uredniku i osnivaču Face TV-a Senadu Hadžifejzoviću.

 

Kako je za medije nezvanično potvrđeno, uhapšen je Abdulah Hajdarević, zvani Dado (1981.) iz Sarajeva.


Priveden je nakon što je u policiju pristupio Senad Hadžifejzović i prijavio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, rekli su ranije iz policije.


- Postupajući po navedenoj prijavi policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su pronašli i uhapsili osobu inicijala A. H. rođen 1981. godine iz Sarajeva, te je smješten u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo - kazao je za Faktor glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.


Dodao je da je o svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS, a privedeni muškarac će tokom dana biti kriminalistički obrađen.


Hajdarević je identifikovan na osnovu komentara koje je pisao na Facebooku, a u kojim je naveo da je "pokušao uletjeti u zgradu Face TV-a".


Jedan od komentara koji govore o tome da je pokušavao ući na Face TV napisao je i na Facebook stranici te medijske kuće, kako navodi portal Istraga.

 

abdulah-hajdarevic-komentar


Hajdarević je o svom pokušaju da uđe u prostorije Face TV-a jedan komentar napisao i na Faktorovoj FB stranici, otkrili su "novinari istraživači" kojima konsultantske usluge pruža Fahrudin Radončić, želeći tako valjda nešto dokazati?! A možda voli i piti kafu u Tornju...


Inače, Hajdarević je osoba koja se voli fotografisati sa političarima, a u posljednje vrijeme, sudeći po njegovom Facebook profilu, kako tvrdi Faktor , fan je Naroda i pravde i Elmedina Konakovića.

 

abdulah-hajdarevic-konakovic


Hajdarević je rodom iz Foče odakle je sa sestrom i nanom sa nepunih 12 godina bježao od agresora u Crnu Goru, kako je sam ispričao. O traumama koje je proživio tokom tog perioda svjedočio je u jednoj TV emisiji, što možete vidjeti ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 115

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još