GRADONAČELNIK ZENICE POKUŠAO BITI 'SLIKOVIT'

Skandal u Gradskom vijeću: Fuad Kasumović poručio vijećnici SDA - svaka joj šamara traži!!!

Front30.04.21, 19:47h

Skandal u Gradskom vijeću: Fuad Kasumović poručio vijećnici SDA - svaka joj šamara traži!!!
Nakon toga, za govornicu je stala Emina Tufekčić, koja se obratila predsjedavajućem Gradskog vijeća, Almiru Babajiću, tražeći od njega reaguje na Kasumovićeve prijetnje

 

 


Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća ovog grada sramotno je uvrijedio SDA-ovu zastupnicu Eminu Tufekčić.


Kasumović nije bio zadovoljan razvojem događaja na sjednici, pa je koristeći veoma nepristojnu i drsku retoriku opisao cijelokupnu situaciju.


- U mjestu gdje sam ja rođen, za ovo šta radi SDA, a i danas je počela, kaže se "svaka joj šamara traži", rekao je Kasumović.


Nakon toga, za govornicu je stala Emina Tufekčić, koja se obratila predsjedavajućem Gradskog vijeća, Almiru Babajiću, tražeći od njega reaguje na Kasumovićeve prijetnje.


Babajić je konstatovao da Kasumović tu rečenicu nije uputio njoj, nego općenito na ponašanje SDA.


- Nego kome je uputio? Reagujte kada neko iznosi ovakve stvari, ne možete prešutiti, ne možete to dozvoliti. Ako već raspravljamo o temama bitnim za građane grada Zenice, šta je tu "svaka joj šamara traži"?, ljutito je upitala Tufekčić, a zatim i napustila govornicu.


Poslije izlaganja vijećnice Tufekčić, za govornicu je ponovo stao Kasumović kako bi objasnio svoje izgovorene riječi.


- Gospođica pet godina nije podnijela nijednu kvalitetnu i konstruktivnu inicijativu, osim što se igra sa osjećajima ljudi. Tako se u mom rodnom Gornjem Vakufu kaže "svaka joj šamara traži" za osobe poput vas, poručio je Kasumović, piše Oslobođenje.


Video snimak pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)
 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 56

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još