sanela prašović- gadžo o 'historijskom' intervjuu

Senad je precizno postavljao najteža pitanja, insistirao na odgovorima, čak i kad je Vučić manipulirao... Bravo, majstore!

Mediji20.04.21, 10:06h

Senad je precizno postavljao najteža pitanja, insistirao na odgovorima, čak i kad je Vučić manipulirao... Bravo, majstore!
Intervju Hadžifejzovića sa Vučićem je pokazao mnogo toga, no ponosna sam što se Senad držao mirno, odmjereno, kulturno, profesionalno. Intervju ima nekoliko ključnih tačaka ili prelomnih pitanja i jednako tako i iznimno važnih odgovora

 

Dugogodišnja bh. novinarka Sanela Prašović - Gadžo komentarisala je na svom Facebook profilu jučerašnji beogradski intervju Senada Hadžifejzovića s Aleksandrom Vučićem.

 

Svoje mišljenje iskazala je u statusu kojeg prenosimo u nastavku.

 

Čitam od sinoć različita reagovanja na intervju koji je Senad Hadžifejzović uradio sa predsjednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem. “Komentatori” ovog intervjua su mahom oni koji nikada u životu nisu uradili nijedan tv intervju. No, zalomi se tu i poneki kritičar iz svijeta novinarstva, ali uglavnom su to oni koji ne znaju koja je razlika između tv intervjua i intervjua za printane medije. Ili, ne znaju koja je ogromna razlika između tv intervjua uživo i onog snimanog pa odgođeno emitovanog - započela je svoj status Prašović - Gadžo.

 

Status pogledajte u nastavku.

 
 

 


O ovome intervju će se sigurno puno pričati narednih dana; šta o njemu misle čitaoci i gledaoci DEPO Portala. 

 

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 127

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još