Krili 40 dana da se pred njima testirala ideja podjele BiH

SBB: Izgubljeni Komšić i nesposobni Džaferović su dozvolili da se u Predsjedništvu BiH raspravlja o 'mirnom razlazu'!

Front12.04.21, 19:06h

SBB: Izgubljeni Komšić i nesposobni Džaferović su dozvolili da se u Predsjedništvu BiH raspravlja o 'mirnom razlazu'!
Zašto su kalkulantski sve krili od javnosti cijelih mjesec i pol i tek se sada sjetili da informaciju plasiraju javnosti?

 

 

Povodom današnje potvrde člana Predsjedništva BiH Željka Komšića da je prilikom zvanične posjete predsjednika Slovenije Boruta Pahora Bosni i Hercegovini 5. marta ove godine, otvoreno diskutovano o mogućnosti „mirnog razlaza“ u BiH, SBB saopćava da činjenica da se uopšte razgovara o antidržavnim opcijama ukazuje na nedržavnički i poluizdajnički odnos.

 

Saopćenje Saveza za bolju budućnost BiH objavljujemo u cjelosti:

 

- Činjenica da su članovi Predsjedništva Željko Komšić i Šefik Džaferović dozvolili da se prilikom posjete predsjednika Slovenije uopće razgovara o protuustavnim i antidržavnim opcijama, kakva je “mirni razlaz“, zvanično potvrđuje da je zloćudna šutnja Komšića i Džaferovića, doživjela potpuni domaći, regionalni i međunarodni fijasko!

 

Umjesto da su prekinuli sastanak onog momenta kada je predsjednik Slovenije otvorio temu „mirnog razlaza“ u BiH, sazvali pres konferenciju i javno osudili agresivan nasrtaj na suvernitet međunarodno priznate države Bosne i Hercegovine, pa javno i zvanično tražili od Evropske unije da se očituje o tom skandaloznom činu, izgubljeni Komšić i nesposobni Džaferović dozvolili su da se u zgradi Predsjedništva raspravlja o ideji „mirnog razlaza“.

 

Nedržavnički je i poluizdajnički odnos i činjenica da spomenuti dvojac cijelih 40 dana šuti i krije od domaće javnosti i patriota da im je neko u lice rekao i testirao podjelu države Bosne i Hercegovine na čijem su čelu. Zašto su kalkulantski sve krili od javnosti cijelih mjesec i pol i tek se sada sjetili da informaciju plasiraju javnosti? Da se retroaktivnim patriotizmom možda ne skreće pažnja javnosti sa nesposobnosti njihove vlasti, koja još samostalno nije nabavila niti jednu vakcinu i da ljudi masovno umiru od koronavirusa i pogrešnih respiratora i to bez ikakvih političkih posljedica - saopćeno je iz SBB-a.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 49

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još