FOTO&VIDEO/ Otac Dženana Memića nastavlja borbu

Muriz Memić: Tužiteljica Alena Kurspahić mi je lagala, ova fotografija je dokaz!

Hronika23.03.21, 13:37h

Muriz Memić: Tužiteljica Alena Kurspahić mi je lagala, ova fotografija je dokaz!
Memić je pokazao i zajedničku fotografiju Alene Kurpshić i Dalide Burzić sa još nekoliko prijateljica sa Kurspahićkine svadbe

 


Muriz Memić, otac ubijenog Dženana Memića, obratio se sinoć na Facebook stranici “Pravda za Dženana”. U obraćanju uživo, koje je bilo prekidano zbog tehničkih problema, naveo je kako je od 14. februara podnio više prijava protiv Dalide Burzić i ostalih tužilaca.

 

– Dobivao sam razne odgovore od Alene Kurspahić. Oni su mu kazali da ne mogu odlučivati dok je postupak u toku. A vi svi znate da su bile lažne optužnice. Vidimo da je Tužilaštvo BiH otvorilo istragu i uhapsilo neke osobe, kazao je na početku svog izlaganja i nastavio:

 

– Alena Kurspahić, disciplinska tužiteljica, 4. oktobra je došla sa svojim mužem i dijetetom u kancelariju Ifeta Ferageta, plakala je i pitala hoće li biti podnesena krivična prijava protiv nje. Vjerovatno se osjećala prozvanom. Ifet (Feraget, op. prir.) joj je rekao da neće, ako bude sve po zakonu. Dan poslije otišao sam u njen stan. Obavio sam razgovor sa njom, slagala je da ne poznaje Dalidu Burziću. Mirza Hadžiomerović je mene i mog advokata uvjeravao da je prijava protiv Dalide Burzić podnesena, te da mora biti kažnjena. Ovo je uvezani sistem kojim upravlja mafija, rekao je Muriz Memić.

 

muriz-memic-dalida-burzic-alena-kurspahic

 

Memić je pokazao i zajedničku fotografiju Alene Kurpshić i Dalide Burzić sa još nekoliko prijateljica sa Kurspahićkine svadbe. Fotografija, kako tvrdi, dokazuje da se njih dvije poznaju.

 

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 69

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još