Bošnjake tretira kao 'izmišljen narod'

SDA: Šta 'Četvorka' misli o izjavama Ivane Marić? Konaković, Kojović i Nikšić uvijek i o svemu imaju stav

Front08.03.21, 18:05h

SDA: Šta 'Četvorka' misli o izjavama Ivane Marić? Konaković, Kojović i Nikšić uvijek i o svemu imaju stav
S obzirom na to da Konaković, Kojović i Nikšić uvijek i o svemu imaju stav, začuđujuće je da se ne oglašavaju o uvredi koju je njihova kandidatkinja izrekla o Bošnjacima, smatraju u KO SDA Sarajevo

 

Građani Sarajeva, ali i cjelokupna bh. javnost, od stranaka „Četvorke“ očekuju da se jasno i nedvosmisleno izjasne o izjavama kandidatkinje Naše stranke za dogradonačelnicu Sarajeva Ivane Marić, u kojoj Bošnjake tretira kao "izmišljen narod", piše u saopćenju KO SDA Sarajevo.

 

- Uvredljive izjave o cijelom narodu koje je izrekla kandidatkinja „Četvorke“, a koja se očito sve vrijeme lažno predstavlja kao „nezavisna politička analitičarka“, ne smiju proći bez javnog očitovanja onih koji su je planirali imenovati za dogradonačelnicu Grada Sarajeva. S obzirom na to da Konaković, Kojović i Nikšić uvijek i o svemu imaju stav, začuđujuće je da se ne oglašavaju o uvredi koju je njihova kandidatkinja izrekla o Bošnjacima - stoji u saopćenju KO SDA Sarajevo.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 148

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još