UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Stravični snimak brutalnog iživljavanja nad migrantima u Bihaću: 'Udri, mamu mu j***, našu djecu tući...'

Hronika10.02.21, 14:23h

Stravični snimak brutalnog iživljavanja nad migrantima u Bihaću: 'Udri, mamu mu j***, našu djecu tući...'
"Bravoo Bihać. Osveta je pala za našeg Alvira Gverića kojeg je prekjučer ova grupa migranata pretukla", navedeno je u opisu snimka, koji objavljujemo uz opozorenje da se radi o izrazito uznemirujućem sadržaju

 


Informaciju da je grupa bh. državljana u Bihaću je pretukla migrante premnijeli su brojni mediji. To brutalno iživljavanje akteri su snimili i objavili na Faceboku, a potom i uklonili.

 

Prema informacijama portala Istraga.ba, migrante je napala grupa koju je predvodio Mirhad Gverić, ranije osuđivan i procesuiran zbog više krivičnih djela.

 

Napad je uslijedio nakon što se grupa migranata u nedjelju sukobila s nekoliko bh. državljana, odnosno pretukla Alvira Gverića, brata Mirhada Gverića, koji je, također prema navodima istog portala hapšen zbog nasilničkog ponašanja, ali i pokušaja krijumčarenja migranata.

 

Snimak, koji je uklonjen sa Facebooka, ipak je ostao na društvenim mrežama, a mi ga objavljujemo uz opozorenje da se radi o izrazito uznemirujućem sadržaju.

 

"Bravoo Bihać. Osveta je pala za našeg Alvira Gverića kojeg je prekjučer ova grupa migranata pretukla”, navedeno je u opisu snimka.

 

“Vi ćete tući našu djecu”, govori muškarac dok mobitelom snima kako za kosu drži migranta koji leži na zemlji i moli za pomoć.

 

Na snimku se vidi kako isti muškarac udara nogom u lice migranta koji leži na zemlji, dok na drugoj strani dvojica muškaraca palicom i nogama udaraju drugog migranta.

 

Snimak uznemirujućeg sadržaja možete pogledati OVDJE.

 

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook