ČESTITKE I RAZOČARENJE IZ NEZAVISNOG BLOKA

Bravo Razija, bravo košarkašice! A naša država opet pokazuje da je sport ne interesuje!

Sport04.02.21, 20:01h

Bravo Razija, bravo košarkašice! A naša država opet pokazuje da je sport ne interesuje!
Uspjeh ove reprezentacije je dokaz koliko toga se može postići uz minimalne resurse, a ne možemo ni zamisliti šta bi se tek moglo učiniti kada bi država adekvatno stala iza onih koji je predstavljaju u svijetu sporta

 

 


Predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić uputio je javnu čestitku našoj ženskoj košarkaškoj reprezentaciji povodom plasmana na Eurobasket koji će se održati u junu u Francuskoj i Španiji. Uspjeh ove reprezentacije je dokaz koliko toga se može postići uz minimalne resurse, a ne možemo ni zamisliti šta bi se tek moglo učiniti kada bi država adekvatno stala iza onih koji je predstavljaju u svijetu sporta.


"Žao nam je što država pokazuje kako je sport ne interesuje, a posljednji primjer toga je jučerašnje odbijanje Parlamenta BiH da podrži inicijativu Nezavisnog bloka i pomogne ženskoj rukometnoj reprezentaciji, kao i odbijanje amandmana na budžet Federacije našeg zastupnika Amera Obradovića koji je tražio veća sredstva za našu košarkašku i rukometnu reprezentaciju", rekao je Šepić.


Uspjeh ženske košarkaške reprezentacije je tim veći jer promoviše ženski sport i jača značaj žena u našem društvu. Posebne čestitke Nezavisni blok i predsjednik Šepić upućuju direktorici ženske košarkaške reprezentacije i potpredsjednici Nezavisnog bloka Raziji Mujanović.


"Ovaj uspjeh je još jedan dragulj u Vašoj blistavoj karijeri. Znam kakvo mjesto ove djevojke i ova reprezentacija zauzimaju u Vašem životu i zato je naša radost zbog uspjeha ove ekipe još veća – jer je dijelimo sa Vama," stoji u čestitci.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još