VIDEO/ ŠOK UOČI EMITOVANJA

Hadžifejzović najavio jubilarnu emisiju iz kuće u pidžami: 'Ugradili su mi toliko stentova da se osjećam kao termo blok 7'

Mediji15.01.21, 20:36h

Hadžifejzović najavio jubilarnu emisiju iz kuće u pidžami: 'Ugradili su mi toliko stentova da se osjećam kao termo blok 7'
- Moram da kažem da se ova emisija do sada zvala stand up dnevnik, nešto uvijek vanredno, u brzini... Od večeras se ona zove stent up CD... Idemo dalje! - poručio je Hadžifejzović

 

 

Centralni dnevnik i FACE TO FACE danas slave ukupno 30 godina postojanja.


- Prvi put u životu ovu emisiju gledam od kuće i prvi put najavljujem emisiju u pidžami, rekao je Senad Hadžifejzović u uvodnom dijelu svog večerašnjeg Centralnog dnevnika na Face TV, kada ova emisija uz "Face to Face" slavi ukupno 30 godina postojanja.


Obraćajući se javnosti i gledaocima, Hadžifejzović je poručio:
 

- Htio sam se presvući, ali kažu režiseri  - budi takav kakav jesi u kući. Prošlog vikenda najavili smo 15. januar i da ćemo imati specijalno izdanje CD-a. Šta se desilo? Desilo se srce! Potpuno neočekivano, iznenada i bez nekih problema. Moram vam reći da je ovo priča o svima nama - morate da se pregledate jer niko ne zna šta se dešava u nama. Dugujem veliku zahvalnost, dugujem život prvo Bogu pa onda ljekarima, dr. Al Tawilu, njegovoj klinici, doktorici Almiri Hadžović Džuvo, koji su u posljednji čas dijagnosticirali problem oko i na srcu. Zahvaljujem se Medical institutu Bayeru u Tuzli, svom osoblju i posebno dr. Elmiru Jahiću, koji su izvršili operativni zahvat koji je trajao satima


- Ugradili su mi toliko stentova da se osjećam kao termo blok 7 Tuzla - dodao je Hadžifejzović, pokušavajući da kroz šalu pojasni svoje trenutno zdravstveno stanje.
   

Na kraju je poručio:


- Moram da kažem da se ova emisija do sada zvala stand up dnevnik, nešto uvijek vanredno, u brzini... Od večeras se ona zove stent up CD... Idemo dalje!

 


Inače, uz jubilarno izdanje CD-a i "Face to Face", večeras se slavi i 10 godina otkako je nastala ideja FACE, još  kada je ova emisija imala zakupljeni termin na TV1.


Najavljujući svoj veliki jubilej, Hadžifejzović je dan prije objavio:


- I  šlag na kraju, danas slavimo devet punih godina otkako FACE zvanično samostalno postoji. Devet godina borbe, trganja, neprospavanih noći, priča sa terena, nerviranja, stresa ali prije svega nezavisnosti i istine!


Put do broja jedan nije uvijek bio jednostavan.


Biti hrabar, biti pribran, ne podleći emocijama, uvijek imati dvije strane i uvijek biti jasan i direktan. 30 godina učimo generacije i generacije mladih da uvijek i samo vjeruju svojim očima, instinktu, što više čitaju, uče, pitaju i istražuju, ali i da su najteže priče prije svega u nama i ljudima oko nas.


Aktualnost, objektivnost i istinitost naša su misija. I baš kao i proteklih 30 godina, od tih vrijednosti nećemo odustati


Ovom prilikom naši dragi gledaoci i čitaoci mi vam se želimo zahvaliti jer ste nam dali ogromno povjerenje i velika je odgovornost kada znate koliko vas ljudi gleda svaki dan, zna svaku izgovorenu riječ i vjeruje vam.


Nadamo se da ćemo to povjerenje koje smo imali do sada nastaviti pravdati i dalje - poručio je popularni bh. novinar.

 

Čestitamo, a Senadu sve najbolje i što brži oporavak i povratak... Pogledajte ukratko prethodne tri decenije...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 47

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još