Nema Arena Sport kanala, hoće li sniziti cijene paketa?

Neugodno iznenađenje iz Telemacha: U 2021. bez Džeke, Gojaka, Krunića i Premijer lige

Mediji02.01.21, 12:42h

Neugodno iznenađenje iz Telemacha: U 2021. bez Džeke, Gojaka, Krunića i Premijer lige
U nastavku prenosimo cijelo saopštenje Telemacha koje je izazvalo burne reakcije simpatizera fudbala koji su upravo zbog određenih paketa Arena Sport kanala nerijetko potpisivali ugovore na duži period sa ovom kompanijom

 

Kompanija Telemach objavila informaciju kako od januara neće više emitovati Arena Sport kanale u svom programu. U praksi to znači da će gledaoci u BiH biti uskraćeni utakmica Serije A, Premijer lige BiH, Lige Šampiona i niza drugih utakmica koje ovaj kanal prenosi.

 

U nastavku prenosimo cijelo saopštenje Telemacha koje je izazvalo burne reakcije simpatizera fudbala koji su upravo zbog određenih paketa Arena Sport kanala nerijetko potpisivali ugovore na duži period sa ovom kompanijom.

 

“Telemach BH od 1.1. neće više emitovati kanale Arena Sport u okviru svoje kablovske i Total TV satelitske ponude.

 

Telemach korisnike u 2021. očekuju mnogobrojni sportski spektakli. Od sada sve kanale Sport Kluba (SK HD, SK 1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK 4 HD, SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK 9, SK 10, SK Golf HD i SK Esports HD) korisnici Telemacha mogu da gledaju već u Start paketu na EON i D3 platformama.

 

VEZANI TEKST

Od 1. januara bez programa: Ovaj bh. operater više neće emitovati Sport klub kanal, ugovor u 2021. nije produžen...


Korisnicima osnovnog paketa analogne kablovske televizije Telemach obogaćuje ponudu sa SK 4 kanalom.

 

U Novoj 2021. godini na SK kanalima biće emitovana najgledanija evropska i svjetska takmičenja: ekskluzivno utakmice njemačke Bundeslige, engleska Premier liga i FA kup, Euroleague i Eurocup, Turska fudbalska liga, Formula 1 i Moto GP, ATP mastersi, košarkaško Evropsko prvenstvo za žene 2021. i Evropsko prvenstvo za muškarce 2022. godine, gdje će igrati i košarkaški Zmajevi, čiji je Telemach ponosni sponzor.

 

Na Nova BH korisnici će moći da gledaju sve utakmice fudbalske reprezentacije BiH, kao i da uživaju u dugo čekanom fudbalskom spektaklu EURO 2021 i da prate utakmice reprezentacije BiH u kvalifikacijama za FIFA World Cup 2022 u Kataru i novi ciklus fudbalske Lige Nacija”, naveli su iz Telemacha.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još