LOŠA VIJEST ZA LJUBITELJE SPORTA

Od 1. januara bez programa: Ovaj bh. operater više neće emitovati Sport klub kanal, ugovor u 2021. nije produžen...

Mediji01.01.21, 13:43h

Od 1. januara bez programa: Ovaj bh. operater više neće emitovati Sport klub kanal, ugovor u 2021. nije produžen...
Žao nam je što je dugogodišnja saradnja sa ovim operaterom okončana i što, uprkos dobroj volji sa naše strane, nije došlo do nastavka saradnje - poručuju iz Sport kluba

 

 


Sport klub uputio je sapoštenje za javnost povodom odluke bh. operatera m:tel da u 2021. godini ne produži ugovor sa programom ovog kanala.


Saopštenje prenosimo u nastavku:

 

Program televizije Sport klub od 1. januara nije vidljiv korisnicima M:tel-a u Republici Srpskoj jer taj operater nije produžio višegodišnji ugovor o distubuciji kanala iako su mu ponuđeni isti uslovi koji su važili i ranije.


Žao nam je što je dugogodišnja saradnja sa ovim operaterom okončana i što, uprkos dobroj volji sa naše strane, nije došlo do nastavka saradnje.


Vjerni gledaoci koji su nakon odluke m:tel-a ostali uskraćeni za naš program mogu nas potražiti kod Tion Tel EON-a ili nekog drugog operatera kao i putem Total TV platforme ili eon.tv, bez obzira gdje se nalaze.


Decenijama unazad, Sport Klub je regionalni lider kada je u pitanju ponuda najkvalitetnijeg sportskog sadržaja, a naučili smo da prepoznamo želje naših gledalaca te tu ponudu stalno proširujemo. Od ove godine, pored popularne Premier lige i FA kupa našu ponudu smo obogatili i prenosima njemačke Bundeslige, Bundesliga2 ili popularne Cvajte, ali i prenosima još dvadesetak ligaških takmičenja među kojima je i turska fudbalska liga.


Košarkaški fanovi znaju da se dva najvažnija takmičenja – Evroliga i Evrokup mogu gledati samo kod nas, a za ljubitelje trka tu su popularna Formula 1 i MOTO GP. Evropski šampionati u basketu za žene i za muškarce prikazivaće se isključivo na kanalima Sport kluba, a ljubitelji tenisa i dalje mogu uživati u prenosima svih ATP turnira masters serije 1000 i 500.


Fudbal, košarka, tenis, automoto sport, američki fudbal i hokej... Ne postoji sport čija se najveća takmičenja ne nalaze na jednom od naših kanala - poručuju iz Sport kluba.  

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još