Bura nakon bračne oluje

'Vjerujem Sanji, i mene je udario': Aleksandra Pandurević progovorila o svom iskustvu s ministrom Košarcem...

Front08.12.20, 10:21h

'Vjerujem Sanji, i mene je udario': Aleksandra Pandurević progovorila o svom iskustvu s ministrom Košarcem...
Na cijelu aferu u koju je upleten SNSD-ov ministar Košarac, reagovala je potpredsjednica SDS-a Aleksandra Pandurević

 

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, objavio je na svom blogu intimnu ispovijest novinarke Sanje Košarac, supruge ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Staše Košarca, koja je na Facebooku otvoreno progovorila o svemu što je posljednjih godina proživjela i dalje proživljava u razorenom braku.

 

 

Na sve ovo reagovala je potpredsjednica SDS-a Aleksandra Pandurević, a njen komentar prenosimo u cjelosti:


- Tuđi privatni životi me ne zanimaju, pa ni Košarca. No, na nasilje nad ženom i djecom ne smijemo biti slijepi. Vjerujem Sanji jer je i mene udario.


Drage dame u PS BIH, ako na ovo ne reagujete, bez obzira na partije i interese, vratite mandate jer ste nedostojne naziva 'žena' - napisala je na Twitteru Aleksandra Pandurević.

 

aleksandra-pandurevic-stasa-sanja-kosarac

 

Inače, Pandurević nikad do sada javno nije iznijela da ju je Košarac udario, ali svi se sjećamo njegove seksističke izjave iz 2017. godine kada joj je poručio da bi trebala "voditi računa o svom imidžu, s obzirom da je još gospođica", mada nikome u sali nije bilo jasno kakve veze ta opaska ima sa tada predloženom Špirićevom suspenzijom.

 

(DEPO PORTAL/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook