poznati novinar na svom facebook profilu

Golubović o Dodiku: Ti si osoba bez srama, pohlepna, prevrtljiva, kabadahija pravi, Bursać ti je to najbolje opisao...

Front23.11.20, 13:13h

Golubović o Dodiku: Ti si osoba bez srama, pohlepna, prevrtljiva, kabadahija pravi, Bursać ti je to najbolje opisao...
Ti bi da izjednačiš i kvadrat stana sa užasima koje jedna granata napravi. Ti si osoba bez srama, pohlepna, prevrtljiva, kabadahija pravi - napisao je Golubović

 

Poznati televizijski i radijski novinar i voditelj Rinko Golubović oglasio se o izjavi Milorada Dodika u kojoj tvrdi da su Srbi izgubili 50 milijardi KM u stanovima koje su jeftino prodali u Sarajevu. 

 

Njegov post prenosimo u cijelosti. 

 

Za 1425 dana opsade na Sarajevo je ispaljeno prosječno 329 granata dnevno, ubijeno oko 12.500 osoba od toga 1.500 djece. Rekord od 3.777 ispaljenih granata uknjižen je 22. jula 1993. godine. Granate su napravile ogromnu štetu, a najveću štetu su pretrpjeli civilni, kulturni i vjerski objekti.Bio sam u Sarajevu tada i svjedočiću protiv tebe kada se negiranje genocida proglasi krivičnim djelom, djubre jedno kabadahijsko. Ti bi da izjednačiš ljudski a pogotovo dječiji život sa jednim kvadratom stana. Ti bi da izjednačiš i kvadrat stana sa užasima koje jedna granata napravi. Ti si osoba bez srama, pohlepna, prevrtljiva, kabadahija pravi. To je uostalom bolje Bursać ti napisao i opisao te. Fujjjjjjjj  napisao je u svom postu na Facebook profilu Golubović.

 

 

 

 

 

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još